Det nye dataanalyseværktøj i EG Clinea

Få præsenteret EG Clineas nye dataanalyseværktøj på kommende webinarer. Se hvordan det er bygget op, hvordan du bruger fokusområder og filtrerer data.

EG Clinea dataanalyse

Lær det nye dataanalyseværktøj at kende i EG Clinea

EG Clinea bliver i de kommende uger opdateret til version 22.4, og med opdateringen introducerer vi det nye dataanalyseværktøj i EG Clinea. På vores kommende webinarer kan du få en præsentation.

Glæd dig til nye muligheder med dataanalyseværktøjet, som indeholder 6 foruddefinerede rapporter. Rapporterne giver dig mulighed for at filtrere data og eksportere analyser. F.eks. via rapporten 'Kroniske diagnoser og ydelser', hvor du bl.a. kan identificere kronikere i forhold til årskontroller. En anden mulighed er rapporten 'Polyfarmaci', hvor du hurtigt og nemt kan filtrere på og udtrække alle klinikkens polyfarmacipatienter. 

Værktøjet kan også bruges i klinikkens klyngearbejde. 

På webinaret får du et grundlæggende kendskab til, hvordan du bruger bruger EG Clineas dataanalyse:

  • Opbygningen
  • Indblik i at anvende fokusområder
  • Filtrering af data
  • Eksport af analyser

Foruddefinerede rapporter

I EG Clineas nye dataanalyseværktøj er der seks foruddefinerede rapporter med mulighed for filtrering på fx alder og type medicin.

Løbende udvikling

Dataanalyseværktøjet til EG Clinea er udviklet i samarbejde med Targit, den største udvikler af Business Intelligence herhjemme.

Vi vil naturligvis udvikle flere rapporter og tilpasse funktionerne i forhold til klinikkernes feedback.

De nye funktioner er en del af EG Clineas opdateringer og bliver automatisk implementeret i klinikkens system uden yderligere omkostninger.

Sådan deltager du

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Varighed:
Kurset varer ca. 60 minutter og der vil under kurset være mulighed for at chatte med en konsulent, der kan svare på spørgsmål, der opstår i forbindelse med undervisningen.

Det er gratis at deltage. 

Se datoer og tilmeld dig nedenfor.