Ungeindsats Aalborg Kommune
17. november 2022

Den kommunale ungeindsats i Aalborg Kommune vælger EG Uno UNG

Aalborg Kommune har valgt EG Uno UNG som fagsystem til medarbejderne i vedledningsenheden i den kommunale ungeindsats.

 
- Vi har 64.400 borgere i alderen fra 13 til 29 år i målgruppen i kommunen, så i en travl hverdag har vi brug for et let tilgængeligt og let anvendeligt system til at håndtere og overskue de mange sager, og det har vi nu fået med EG Uno UNG, siger Lise Lotte Myrup, EGU Praktikvejleder, Aalborg Kommune.

Den kommunale ungeindsats vejleder de unge under 25 år i kommunen, der ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, mangler fag og karakterer eller er i tvivl om valg af uddannelse.

Ud over de 50 medarbejdere i vejledningsenheden, stiller Aalborg Kommune også EG Uno UNG til rådighed for samtlige 52 skolers lærere i udskolingen.

- Med EG Uno UNG kommer vi ikke til at døje med at have opdaterede data om de unge i systemet, og det bliver langt nemmere at samarbejde og dele viden om de unge for fx folkeskolelærerne og vejlederne, siger Lise Lotte Myrup, EGU Praktikvejleder, Aalborg Kommune.

Hurtige resultater og langvarigt samarbejde

I EG Digital Welfare ser Sales Executive Thomas Brandt Madsen frem til samarbejdet med Ungdommens Uddannelsesvejledning i Aalborg:

- Vi er meget stolte over, at Aalborg Kommune har valgt EG Uno UNG, både fordi det er én af Danmarks største kommuner, men også fordi kommunen har en klar profil på området, siger Thomas Brandt Madsen.

Om EG Uno UNG

EG Uno UNG er et komplet fagsystem til understøttelse af hverdagens opgaver i den kommunale ungeindsats.

Med EG Uno UNG får medarbejderne i den kommunale ungeindsats et fagsystem, der understøtter den kommunale uddannelsesvejledning, uanset om den er organiseret i tværkommunale enheder eller i enkelte kommuner.


Læs mere om EG Uno UNG

Læs mere om UU-Aalborg

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

EG Digital Welfare: Sales Executive Thomas Brandt Madsen, +45 70 777 128, thbma@eg.dk

UU-Aalborg: EGU Praktikvejleder Lise Lotte Myrup, +45 2520 4512, llmk-jv@aalborg.dk

 

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Thomas Brandt Madsen