Se de nye ansigter i EG Construction
01. juni 2022

Se de nye ansigter i EG Construction

Efter at Ajour System er blevet en del af EG er vi blevet flere medarbejdere. Her er nogle af dem, du blandt andet kan møde fremover.

Asmus Larsen, ny sales manager i EG Construction Danmark
Jeg kommer fra en stilling i Ajour System som afdelingsleder for salg og forretningsudvikling. De seneste 8 år har jeg specialiseret mig i salg og byggeriets digitalisering. Derfor har jeg et solidt kendskab til EG Constructions tre kerneområder:

  • Kalkulation, tilbud og udbud
  • Økonomi og administration
  • Projekt- og kvalitetsstyring

Kasper Bakmann, Senior Manager, Development
Jeg har tidligere arbejdet i den finansielle sektor, været selvstændig og de seneste 12 år har jeg arbejdet i Ajour System, først som systemudvikler, derefter teknisk leder og senest som chef for systemudvikling, drift, support og test.
I EG Construction arbejder jeg som Senior Manager, Development - Denmark i afdelingen Project Management & Collaboration. Jeg har ansvar for at drive processerne i udvikling, drift, test og support og de skønne kolleger, der arbejder med løsningerne EG TraceTool, AjourBuild og AjourContent.

Volmar Poulsen, Technical Consultant, Account Manager
Efter at have arbejdet som tømrer læste jeg videre til cand.scient.techn. i Bygningsinformatik og arbejdede derefter hos forskellige rådgivere i byggebranchen. Senest har jeg været teknisk konsulent hos Ajour System med fokus på kvalitetssikring, primært salg og implementering hos kunderne - og dette vil jeg også arbejde med som Account Manager i EG Construction.

Anders Willum, Finance Manager
I 2021 kom jeg til Ajour System, hvor jeg har været økonomichef, og inden da har jeg over de seneste fem år arbejdet som økonomichef i to danske Saas-virksomheder. Tidligere har jeg også været ansat ved Vitec Software Group AB. Jeg ser frem til samarbejdet med flere nye kolleger i EG Construction.

Jens Westh, Senior Key Account Manager
Jeg har arbejdet i byggebranchen i over 20 år. Først som tømrer siden hen som byggeleder, hvor jeg blandt andet stod for implementering af digitale styreplatforme.
I EG Construction arbejder jeg på samme måde som jeg har gjort i Ajour System med salg, løbende undervisning og opfølgning på eksisterende kunder.