Molio konferencen 2021
09. november 2021

EG Sigma og Molio står sammen om fremtidens digitale byggeri

EG Sigma, der leverer tilbuds- og kalkulationsløsninger til byggebranchen, er med på Molio Konferencen 2021 den 18. november i Middelfart. På konferencen vil byggeriets parter netværke om sidste nyt inden for digitale løsninger og smart brug af data.

Det handler om fremtidens digitale byggeri, når Molio, byggeriets videnscenter, inviterer hele den danske byggebranche til dets årlige konference for at netværke og udveksle ideer og viden.

EG Sigma (tidligere Sigma Estimates) er med på konferencen og har en fælles stand med Molio. EG Sigma er i dag en del af EG Construction, der leverer it-løsninger til alle byggefaser for både større og mindre virksomheder samt rådgivere.


18 års samarbejde om udvikling

EG Sigma og Molio har i mere end 18 år samarbejdet om digitale værktøjer og prisdata, der optimerer kalkulation, mindsker spild og giver bedre økonomi i byggeriet.
Tilsammen har Molio og EG Sigma en unik viden om byggeriets behov og digital transformation.


Brug data gennem hele byggeriet

EG Sigmas brancheeksperter vil fortælle om nye værktøjer, smarte integrationer og digital styring, der giver blandt andet entreprenører mulighed for at gøre byggeprocesserne digitale og effektive, lige fra kalkulation til aflevering.

EG Construction leverer en hel række brugervenlige softwareløsninger til kalkulation, styring og optimering. Bygget af fagfolk og til alle fag og entreprisetyper.
Løsninger, der digitaliserer byggebranchen og udnytter datapunkterne til at optimere de danske byggepladser. Det gavner miljøet og forbedrer økonomien. Vejen til et bæredygtigt byggeri er i stigende grad digital.

Molio afholder arrangementet i HUSET i Middelfart. Konferencen er målrettet alle aktører i byggeriet, både leverandører, producenter, udførende, rådgivende og bygherrer, der arbejder med digitalisering, data og standarder i byggeriet. Gå til Molios konferenceside her.

Læs også, hvordan EG Sigma giver 10.000 brugere overblik og genererer overskud hos entreprenører