Sonlinc ERFA-seminar efterår 2019
23. oktober 2019

Sonlinc samler utility-kunder til to-dages ERFA-seminar

Sonlinc's danske utility-kunder er samlet til et to-dages ERFA-seminar i Kolding.

Programmet for to-dages seminaret den 23. og 24.oktober 2019 på Hotel Koldingfjord indeholder hele 17 moduler fordelt på fem spor med faglige emner som GDPR i hverdagen, livscyklus for handel og distribution af gas, og flex-afregning.

Ud over den faglige dagsorden handler seminaret også om de forandringer, der er sket, både for Sonlinc og for Danmark:

- Siden sidste Erfa-seminar har vi fået ny regering - ikke kun i Sonlinc, men også i resten af landet, forklarer direktør Kaspar Mondrup, Sonlinc:

- Socialdemokraterne har dannet regering med et ønske om, at Danmark igen tager lederskab for den grønne omstilling. De vil indføre bindende mål - en såkaldt klimalov - om reduktion af drivhusgasser i 2030 med 70 pct. i forhold til niveaet i 1990.

Dette øger blot behovet for, at vi i forsyningssektoren fortsætter med at identificerer løsninger, der kan støtte op om og imødekomme disse mål, siger direktør Kaspar Mondrup:

- At Sonlinc er blevet en del af EG, har resulteret i en række forandringer for Sonlinc som virksomhed.  Den samlede produktportefølje skal tilpasses fremtiden og tilsvarende skal organisationen. Samtidig har og er der nøje overvejelser omkring, hvordan vi sikrer, at vores kunder også i fremtiden kan få den service, de er vant til og har krav på, siger han og fortsætter:

- Jeg vil dog gerne understrege, at vidensdeling og nytænkning vil blive ved med at være en prioritet, så vi sammen kan finde de rette løsninger i SonWin, samt finde de bedste løsninger til den fremtid vi alle kigger ind i, med grøn omstilling, bæredygtighed og verdensmål, som ledestjerner. Målet har altså ikke ændret sig!

Det bekræftiger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG Public:

- Med købet af Sonlinc A/S har EG fået en unik mulighed og forpligtigelse til at leve op til utility-kundernes behov for ny funktionalitet og nye produkter.

Nu forener vi vores fælles viden og investerer i udvikling, så vi kan levere de bedst mulige tilbud og løsninger til vores kunder, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG Public.

EG overtog Sonlinc A/S i september 2019. Læs mere om købet.