Kurser og arrangementer

EG afholder jævnligt kurser, webinarer, seminarer, konferencer, workshops og andre begivenheder. Her kan du se, hvad der sker, og tilmelde dig de arrangementer, du finder interessante.
It-kurser hos EG

12 kurser

Tips og Tricks - EG Sigma

Arrangement
Kr. 0,-

Har du lyst til at deltage i EG Sigmas tips og tricks seminar? Bliv klogere på, hvordan EG Sigmas værktøjer kan gøre din hverdag nemmere.

Så hvis du gerne vil være endnu bedre til at bruge systemet, er det nu, du skal tilmelde dig. Og skynd dig! Der plejer at være rift om pladserne.

Det er gratis at deltage.

Tirsdag d. 28. Maj - Aarhus
Torsdag d. 30. Maj - Aalborg
Tirsdag d. 4. Juni - Kolding

EG Sigma Introduktion til LCA og klimaregnskab

Kursus

Få grundlæggende forståelse af, hvordan du i Sigma kan beregne en bygnings CO2 klimapåvirkning og aflevere et klimaregnskab, uanset om det er i designfasen eller den endelige LCA.

Ingen aktuelle datoer

EG Sigma Tilbudsgivning, biblioteker og prislister

Kursus

Kurset er en overbygning på Introduktion til EG Sigma kurset, for de som gerne vil få mere ud af EG Sigma. Grundlæggende vil vi se på hvordan du kan optimere din tilbudsgivning ved hjælp af EG Sigma og lære hvor nemt du kan bruge og opbygge egne prisbiblioteker.

Ballerup

EG Sigma Introduktion

Kursus

For dig som gerne vil have en grundlæggende og hurtig introduktion til EG Sigma, er dette kursus det helt rigtige.

Ballerup
Aarhus

EG Sigma nørdeaften

Kursus
Kr. 0,-

Klar til at nørde med din EG Sigma?

Ballerup
Aarhus

EG Sigma Videregående LCA og klimaregnskab

Kursus

Lær at udvide dine erfaringspriser med LCA/CO2 data - samt at få overblik og indsigt i LCA-data i dine erfaringspriser - lær at tilpasse din LCA-rapport, og endelig lær hvordan kalkulationsdata kan overføres til LCAbyg eller Excel.

Aarhus

EG Sigma Mængdeudtræk med PlanSwift

Kursus

For dig som gerne vil introduceres til kombinationen af digital opmåling og kalkulation, er dette kursus det helt rigtige.

Ingen aktuelle datoer

EG Sigma Molio Prisdata med Sigma

Kursus

For dig som gerne vil introduceres til brug af Molio Prisdata i EG Sigma, herunder databasernes opbygning og indbyrdes relationer, valg af opsætning af lønninger samt tilpasning af bygningsdele.

Ingen aktuelle datoer

EG Sigma og Revit - en sammenhængende BIM model

Kursus

Vi vil på kurset tage udgangspunkt i Revit og EG Sigma, så du lærer, hvordan EG Sigmas Revit-plugin virker og benyttes, og hvordan du henter mængder fra Revit over i EG Sigma. Designmængder kan også komme fra blandt andet IFC, DWF eller iModel, som vi kort vil se på, hvis tiden tillader det.

Ingen aktuelle datoer

Der er flere kurser...