Kurser og arrangementer

EG afholder jævnligt kurser, webinarer, seminarer, konferencer, workshops og andre begivenheder. Her kan du se, hvad der sker, og tilmelde dig de arrangementer, du finder interessante.
It-kurser hos EG

10 kurser

EG Sigma Introduktion

Kursus

For dig som gerne vil have en grundlæggende og hurtig introduktion til EG Sigma, er dette kursus det helt rigtige.

Aarhus
Ballerup
Aarhus
Ballerup

EG Sigma nørdeaften

Kursus
Kr. 0,-

Klar til at nørde med din EG Sigma?

Aarhus
Ballerup
Aarhus
Ballerup

EG Sigma Introduktion til LCA og klimaregnskab

Kursus

Få grundlæggende forståelse af, hvordan du i Sigma kan beregne en bygnings CO2 klimapåvirkning og aflevere et klimaregnskab, uanset om det er i designfasen eller den endelige LCA.

Aarhus
Ballerup

EG Sigma Tilbudsgivning, biblioteker og prislister

Kursus

Kurset er en overbygning på Introduktion til EG Sigma kurset, for de som gerne vil få mere ud af EG Sigma. Grundlæggende vil vi se på hvordan du kan optimere din tilbudsgivning ved hjælp af EG Sigma og lære hvor nemt du kan bruge og opbygge egne prisbiblioteker.

Ballerup
Aarhus

EG Sigma Molio Prisdata med Sigma

Kursus

For dig som gerne vil introduceres til brug af Molio Prisdata i EG Sigma, herunder databasernes opbygning og indbyrdes relationer, valg af opsætning af lønninger samt tilpasning af bygningsdele.

Online

EG Sigma og Revit - en sammenhængende BIM model

Kursus

Vi vil på kurset tage udgangspunkt i Revit og EG Sigma, så du lærer, hvordan EG Sigmas Revit-plugin virker og benyttes, og hvordan du henter mængder fra Revit over i EG Sigma. Designmængder kan også komme fra blandt andet IFC, DWF eller iModel, som vi kort vil se på, hvis tiden tillader det.

Ballerup

EG Sigma Udbud, Kvalitetssikring og Analyse

Kursus

Med EG Sigmas indsigt visninger kan du se din kalkulation opsummeret på forskellige måder, hvilket bidrager til forståelse, overblik og gennemskuelighed af tallene.

Ingen aktuelle datoer

EG Sigma Mængdeudtræk med PlanSwift

Kursus

For dig som gerne vil introduceres til kombinationen af digital opmåling og kalkulation, er dette kursus det helt rigtige.

Ingen aktuelle datoer

EG Sigma Videregående LCA og klimaregnskab

Kursus

Lær at udvide dine erfaringspriser med LCA/CO2 data - samt at få overblik og indsigt i LCA-data i dine erfaringspriser - lær at tilpasse din LCA-rapport, og endelig lær hvordan kalkulationsdata kan overføres til LCAbyg eller Excel.

Ingen aktuelle datoer

Der er flere kurser...