EG Sigma og Revit - en sammenhængende BIM model

Vi vil på kurset tage udgangspunkt i Revit og EG Sigma, så du lærer, hvordan EG Sigmas Revit-plugin virker og benyttes, og hvordan du henter mængder fra Revit over i EG Sigma. Designmængder kan også komme fra blandt andet IFC, DWF eller iModel, som vi kort vil se på, hvis tiden tillader det.

It-kurser

På kurset vil du lære at:

  • Forstå den sammenhængende models struktur
  • Forbinde designmodellen med projektbiblioteket
  • Indlæsning af designmængder i EG Sigma
  • Udvid og arbejd med projektbiblioteket
  • Opdatering med projektbiblioteket
  • Klassifikation i modellen, CCS, SfB og andre

Hvis tiden tillader vil, vi vi også kort se på kvalitetssikring og analyse, som uddybes i kurset "Udbud, Kvalitetssikring og Analyse med Sigma".

Forudsætninger for deltagelse

Forudsætningen for kurset er, at du allerede kan bruge det grundlæggende i EG Sigma, dvs. opstille en kalkulation på niveau med Introduktion til EG Sigma, og efterfølgende også har lavet en håndfuld kalkulationer på egen hånd.

Bemærk i øvrigt at indholdet i kurset forudsætter, du har en EG Sigma Enterprise-udgave af programmet.

Du bedes medbringe din egen computer, så du nemt kan arbejde videre, når du kommer hjem på kontoret.

 

Antal deltagere

Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

Datoer

Aarhus

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="kursus@eg.dk" href="mailto:kursus@eg.dk">kursus@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter.&nbsp;</p> <p>Tip en kollega om kurset: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette kursus interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette kursus https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/kurser/sigma-og-revit---en-sammenhangende-bim-model/, som jeg tror du vil finde interessant.">Del med venner</a></p>

Dato & Tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 8
Pris (ekskl. moms): 2.950 kr.

Lokation

EG A/S, Hedeager 44, 8200 Aarhus N