Kundereference

Lægerne Winge & Stausholm

Før Peter Winge kalder sine patienter ind til konsultation, bruger han EG Clineas oversigtsbillede. Det giver ham en fornemmelse af, hvad der er aktuelt for den pågældende patient.

Lægerne Winge & Stausholm

Peter Winge

Jeg har måske lidt mere tid til at snakke med patienterne om almindeligheder, og det er jo kun hyggeligt. Peter Winge, praktiserende læge, Birkerød

 

Mere tid til patienten

Før Peter Winge kalder sine patienter ind til konsultation, bruger han EG Clineas oversigtsbillede. Det giver ham en fornemmelse af, hvad der er aktuelt for den pågældende patient. Oversigtsbilledet indeholder blandt andet oplysninger om de sidste journalnotater, aktuel medicin, de sidste blodprøveresultater og eventuelle kroniske diagnoser.

I forhold til andre journalsystemer er det en stor fordel, fordi Peter Winge kan fokusere på patienten og undgår at kigge ind i skærmen under konsultationen. I det hele taget gør Peter Winge meget ud af at kigge på patienterne og sørger for, at skærmen står uden for synsfeltet. Recepterne skriver han, når patienten er gået. Samlet set går det hele hurtigere med EG Clinea.

"Jeg har måske lidt mere tid til at snakke med patienterne om almindeligheder, og det er jo kun hyggeligt", siger Peter Winge, praktiserende læge i Birkerød.          

 

Mere struktur for lægen

Det er ikke kun overbliksbilledet ved konsulationer, der giver Peter Winge overblikket. Systemet er nemt at bruge, og Peter Winge oplever, at han har det, han skal bruge for at løse sine opgaver i dagligdagen. Det betyder, at der ikke ligger notesblokke og papirlapper rundt omkring, og når Peter Winge forlader klinikken og går hjem, har han sjældent glemt at journalføre noget eller udskrive en recept.

"Det er nemt at tilgå moduler i systemet og finde de ting, jeg skal bruge. På den måde oplever patienterne mig måske som struktureret læge", siger Peter Winge.

Peter Winge har været praktiserende læge i Birkerød i 32 år. Med EG Clinea har han nu også fået mulighed for hjemmearbejdsplads, hvor han kan arbejde med attester og lignende om aftenen, hvis han foretrækker det. På samme måde tager han ofte telefontiden hjemmefra og kører på klinikken bagefter.

 

Læs også casen - Læge Palle Taarnhøj