Kundereference

Læge Palle Taarnhøj

Med et lægesystem, der altid virker, er lægen fri for at fokusere på computeren. Så er der mere tid til patienten.

Palle Taarnhøj

Palle Taarnhøj

Med EG Clinea har jeg et intuitivt lægesystem, som giver mig overskud i konsultationen. Palle Taarnhøj, praktiserende læge, Odense.

 

Intuitivt system giver overskud i konsultationen

Når lægesystemet virker, er lægen fri for at fokusere på computeren. Så er der mere tid til patienten. For Palle Taarnhøj har EG Clinea betydet, at blandt andet journalføring og receptudskrivning er blevet en nem og intuitiv del af konsultationen – og han oplever, at der ved hver skærmside er tænkt over, hvad man som læge skal gøre. Med få tastetryk kan han oprette nye recepter, oprette præparater og sætte slutdato på.

Der er derfor ingen trætte miner, hvis en patient eksempelvis ønsker at søge om enkelttilskud. Det kræver nemlig minimal tid og administration fra lægens side med en forudfyldt formular inde på præparatet direkte i patientens journal i EG Clinea.

Det har overordnet været en smertefri overgang til EG Clinea, selvom det altid kræver tillæring at skifte it-system. Palle Taarnhøj har benyttet EG Clinea i to år nu:

"Jeg har ikke et øjeblik fortrudt, at vi skiftede til EG Clinea. Vi skulle have gjort det noget før," siger Palle Taarnhøj.

Læs også - Lægerne Winge & Stausholm