Kundereference

Hørsholm Kommune

Vores lønsystem følger med tiden

Hørsholm Kommune

SD Løn har fulgt med udviklingen

I mere end 8 år har Hørsholm Kommune brugt SD Løn som lønsystem. Årsagen er, at systemet løbende bliver videreudviklet og understøtter kommunens egen udvikling.

SD Løn er en tidssvarende og brugervenlig løsning, der understøtter vores decentrale struktur, hvor løndata som udgangspunkt indtastes af den enkelte medarbejder. Løn- og personalekonsulent Tina Andersen, Hørsholm Kommune


Hørsholm Kommune satser løbende på effektivisering af den offentlige administration og har blandt andet søgt at flytte indberetningen af løndata ud til den enkelte medarbejder. I dag består det centrale lønkontor kun af fire personer, der arbejder med løn til kommunens ca. 2.500 ansatte. Decentralt er det kun få steder i de enkelte forvaltninger og institutioner, at man fortsat har administrative medarbejdere ansat til at arbejde med løn.

– Langt de fleste løndata indberettes nu direkte af den enkelte medarbejder, forklarer løn- og personalekonsulent Tina Andersen, Hørsholm Kommune:

– Lederne skal stadig godkende alt, hvad der koster penge, men ellers indberetter de 2.500 medarbejdere stort set selv deres egne løndata via de meget brugervenlige apps, der er udviklet til fx ansatte på ældreområdet, i daginstitutioner og i administration, forklarer Tina Andersen.

– På det centrale lønkontor arbejder vi derfor næsten kun med at udbetale løn til ganske få grupper og med at aktivere nye medarbejdere i lønsystemet. På den måde understøtter SD Løn vores ønske om en decentral struktur, siger Tina Andersen og understreger, at digitaliseringen har været med til at ændre arbejdet på det centrale lønkontor radikalt igennem årene:

– I dag er alt det gamle tastearbejde væk. Vi har brugt SD Løn i mere end 8 år, fordi systemet er brugervenligt, stabilt og har fulgt med udviklingen. I takt med at vores behov for at effektivisere lønkontorets arbejde er vokset, er løsningen blevet mere og mere smart, siger løn- og personalekonsulent Tina Andersen, Hørsholm Kommune.

SD Løn har en række gode apps, hvor medarbejderne let kan tilgå deres egne data og fx indberette kørsel, ferie og sygemeldinger og se deres arbejdsplan og fleks. Løn- og personalekonsulent Tina Andersen, Hørsholm Kommune

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Glennie Jørgensen

Sales Executive

Jane Axelsen