Kundereference

Horisonten

Hurtigt i gang med dokumentation.

Horisonten

Horisonten havde travlt

Det er gået stærkt, meget stærkt, ligesom med opstarten i det hele taget. Forstander, lærer og pædagog Paw Koch, Horisonten

 

I St. Heddinge på Stevns er den gamle stationsbygning på rekordtid blevet omdannet fra faldefærdig ruin til moderne STU med tilhørende botilbud til otte unge. I forbindelse med etableringen blev det klart, at tilbuddet også havde brug for et dokumentationssystem. 

 

Dokumentation fra første dag 

"For os har det været vigtigt at have et dokumentationssystem fra starten, for kommunerne forventer, at vi som privat tilbud kan dokumentere effekten af indsatsen og har styr på dokumentationen. Det er et krav, vi er glade for. For det sikrer kvaliteten, og generelt er det en god måde at sikre kvalitet på inden for vores område. For os er det et stort plus konkret at kunne vise – og bevise – hvad vi dur til". 

 

Godkendt af Socialtilsynet 

Som spritnyt tilbud er Horisonten blevet blåstemplet af Socialtilsynet, der gik ned i detaljer som afskrivningsmetoder og fordeling af timer i vagtskemaet. 

"Nu skal vi have godkendt yderligere seks, men mon ikke det går lettere denne gang, nu hvor tilsynet kan se med deres egne øjne, hvad vi står for", siger forstander Paw Koch, Horisonten.  

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Martin Clemmensen Nielsen

Tlf:  +45 7260 1062

Email:  macni@eg.dk