Kundereference

Haderslev Kommune – NetForvaltning Vielse

Haderslev Kommune

Haderslev Kommune – NetForvaltning Vielse

Medarbejderne i Haderslev Kommune er glade og tilfredse med deres valg af NetForvaltning Vielse, som har gjort deres sagsgange i forbindelse med vielser og prøvelser nemmere.

Vi valgte NetForvaltning Vielse, da vi i forvejen er glade for EG Selvbetjening. Anita Tjørnelund, borgerservicemedarbejder, Borgerservice i Haderslev

Klar til bølge 2 på vielsesområdet
I efteråret 2012 valgte Haderslev Kommune, at NetForvaltning Vielse fremover skulle være med til at lette behandlingen af vielsessager i kommunen. Valget faldt på NetForvaltning Vielse, da kommunen i forvejen var kunde på EG Selvbetjening.

Selvbetjening øger effektiviteten
Anita Tjørnelund og hendes kolleger i Haderslev Kommune synes rigtig godt om NetForvaltning Vielse, selvom de skulle bruge lidt tid på at vænne sig til den nye løsning. "Systemet i NetForvaltning Vielse er opbygget på en anden måde end vores tidligere vielsessystem. Efter at have arbejdet med NetForvaltning Vielse er vores tankegang blevet flyttet, og vi synes, det er rigtig godt", fortæller Anita Tjørnelund fra Borgerservice.

Borgerne flyttes over på den digitale kanal
I Haderslev Kommune yder de også en ekstra indsats for at flytte borgerne over på den digitale kanal. Det gør de ved at fortælle borgerne om den digitale mulighed, og de overvejer også at fjerne muligheden for at udskrive ægteskabserklæringen, så borgerne er nødt til at bruge den digitale løsning eller henvende sig hos kommunen.

Kontakt os

Salgsdirektør

Per Mouritsen