Kundereference

Forsynings-virksomhederne

Xellent har stor udbredelse i energisektoren og er udviklet af EG på toppen af en Axapta-standardløsning fra Microsoft.

Forsyningsvirksomhederne i Aalborg

Forsyningsvirksomhederne

 

Vi er mere effektive nu, og på langt sigt åbner løsningen en række nye muligheder for os. Lars Jensen, projektleder, Forsyningsvirksomhederne i Aalborg

 

Liberaliseringen af hele den danske energisektor kræver omstilling af alle energileverandører og -distributører i Danmark. Forsyningsvirksomhederne i Aalborg, som bl.a. leverer el og varme til 90.000 kunder, valgte brancheløsningen Xellent fra it-leverandøren EG Utility som løftestang for omstillingsprocessen. Resultatet er eliminering af papirgange, effektiv kommunikation og frigørelse af ressourcer.

 

Synergieffekt med Xellent, der er udbredt i energisektoren

"Vi ønskede en løsning, som var baseret på et standardprogram, så vi let kunne integrere til vores øvrige Microsoft-produkter. Samtidig anvender flere virksomheder inden for energisektoren Xellent, så vi har et interessefællesskab, hvor vi kan drage nytte af hinandens erfaringer og komme med forslag til forbedringer", siger Lars Jensen.

 

Overblik hos kunderne og frigjorte ressourcer i administrationen

"Med løsningen får kunderne meget overskuelige regninger. Vi bruger søjlediagrammer og samler totaler på en overskuelig forside og uddyber så detaljerne på bilag. Det vil helt sikkert give et fald i telefoniske og personlige henvendelser, fordi kunderne forstår indholdet umiddelbart. Og det betyder, at vi frigør ressourcer i administrationen til andre opgaver", siger Lars Jensen.

 

Læs hele referencehistorien om forsyningsvirksomhederne i Aalborg

Læs også - Energi Midt

Læs også - HMN Naturgas

 

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk