Tech & Transport Day
02. september 2024

Nyhed: Tech & Transport Day 2024

AI og ny teknologi kan for alvor speede udviklingen i transportbranchen op. Kom og hør hvordan, når EG for første gang arrangerer Tech & Transport Day i Aarhus den 23. oktober.

Vær med til den allerførste Tech & Transport Day nogensinde!
Et helt nyt tiltag fra EG: Formålet er at skabe en vigtig platform, hvor internationale branchefolk kan dele viden og drive diskussioner om de nyeste trends inden for tech og transport.

Så gå ikke glip af en spændende dag, hvis du arbejder i transportbranchen.


Netværk med de bedste

Den 23. oktober kan du opleve, hvordan banebrydende teknologi og AI kan revolutionere transportbranchen. Få svar på, hvordan innovation kan sætte fart i din forretning.

Dagen byder på sessioner med inspiration fra eksperter og andre virksomheder i branchen - og du får chancen for at netværke med de bedste.


Tank op på ny viden

Oplev fx hvordan en stor global aktør har grebet digitaliseringen an og se, hvordan de har udnyttet teknologi til at optimere driften og lægge sig foran i et marked, der udvikler sig hurtigt.


Undgå at blive overhalet indenom

Digitale værktøjer, der effektiviserer processer spiller ifølge Deloitte en afgørende rolle for, at fremtidens transportvirksomheder får succes.
For transportsektoren er under forandring og er præget af stor konkurrence.

Vognmænd, der ikke digitaliserer nok, har svært ved at få overblikket og vurdere, hvilke opgaver der kan betale sig og taber fart. De risikerer simpelthen at blive overhalet indenom.

Digitalisering giver med andre ord potentiale for vækst og en bedre konkurrenceevne.


Hvor sker det?

Det hele foregår onsdag den 23. oktober fra kl. 9.30 til 16 hos EG i Aksen, Hedeager 44 i Aarhus. Eventet afholdes på engelsk. Det er gratis at deltage. Så læg vejen forbi og bliv opdateret på det allernyeste indenfor transport.

Se meget mere og tilmeld dig her

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Director, EG Transport & Logistics

Søren Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk

Senior Support Consultant

Christian Lenz

Tlf:  +45 7260 2450

Email:  chlen@eg.dk