KlinikDag EG Dental
20. september 2024

KlinikDag 2024 fyldt med faglighed, fællesskab, fest - og EG Dental

I år er det bare 3. gang Praktiserende Tandlægers Organisation inviterer til KlinikDag, men arrangementet er allerede blevet en branchetradition.

“Selvfølgelig er EG og EG Dental med, når dørene slås op. For hvor kan man ellers møde så megen faglighed og så mange klinikejere på ét sted”, siger Senior Industry Specialist, Martin Stjernholm Andersen, EG. 

Ny tradition 

KlinikDag, der arrangeres af PTO, har på rekordtid udviklet sig til en årlig tradition, og den 4. oktober ventes mere end 550 deltagere til arrangementet på VINGSTED hotel & konferencecenter ved Bredsted. 

“Vi kommer, dels for at få en god snak med så mange klinikejere som muligt for at fornemme, hvad der tales om ude på klinikkerne, dels for at overbevise endnu flere klinikejere om, at EG Dental er det bedste alternativ på markedet” siger Martin Stjernholm Andersen. 

Få styr på aftalebogen 

På standen vil alle klinikkens medarbejdere derfor få mulighed for at se, hvor nemt det fx er at dokumentere i systemets aftalebog, hente røntgenbilleder ind, fakturere og meget andet. 

“For mange klinikejere er IT noget, der bare skal fungere. Det er helt forståeligt, for hverdagen er for travl til IT-bøvl.  

Derfor vil vi gerne af med det budskab, at det faktisk ikke er særligt svært at skifte sit forældede kliniksystem ud med EG Dental. Skiftet kan desuden hurtigt betale sig ind igen i form af mere effektive arbejdsgange, der giver tid til at fastholde kvaliteten og samtidig få flere klienter igennem på en dag. 

Så vi håber på, at vi kan overtale mange til at investere lidt tid i at se vores løsning, så vi kan overbevise dem om, at den er både brugervenlig og effektiv.  

Og så vil vi da også gerne fortælle lidt mere om fordelene ved vores faglige og tekniske support, der altid er parat til at hjælpe uden ekstra omkostninger for klinikken”, siger Martin Stjernholm Andersen. 

Test - Hvor god er du til at passe på tænderne?

KlinikDag 2024 er også et broget mix af faglighed, fællesskab og fest, som PTO selv skriver: 

Det er en dag for hele klinikken, hvor både klinikejere, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter kommer derfra med faglig inspiration og ømme lattermuskler.   

“Hvis deltagerne slår vejen forbi vores stand, kan de også prøve vores konkurrence, hvor de kan teste hvor gode de er til at passe på tænderne og måske vi kan øve os på en tandlæge vits eller to. Vi ser i hvert fald frem til at møde og tale med så mange som muligt” siger Martin Stjernholm Andersen, EG. 

Her finder du hele programmet for KlinikDag 2024