Erhvervsstyrelsen godkender EG Xena som digitalt bogføringssystem
10. oktober 2024

Hej Mester - Fik du valgt et godkendt bogføringssystem?

Husk de nye bogføringsregler gælder fra januar 2025: Så hvis dit firma har kalenderregnskab, er der kun tre måneder til, at du skal bogføre i et godkendt system.

Mange byggefirmaer ved det godt, men udskyder beslutningen, fordi det er træls at skulle skifte bogføringssystem. Især hvis man har et gammelt system, som fungerer.

MEN problemet er bare, at du alligevel sidder i saksen. For har du et ældre system, skal det også leve op til de nye bogføringskrav. Det skal kunne det samme som et godkendt system.

Du skal selv stå for det. Medmindre du skifter til et godkendt system som EG Xena.


EG Xena er godkendt af myndighederne

Overvej derfor nu, om du ikke skal skifte til et nemt digitalt bogføringssystem.
EG Xena er blåstemplet af myndighederne og lever op til kravene i den nye bogføringslov. Samtidig bliver det hele tiden opdateret.
Uden at du skal gøre noget.


3 stærke fordele når du vælger EG Xena:

• Sikker på at du lever op til myndighedernes krav
• Slipper for pligten til at skulle opdatere et system
• Din leverandør sikrer forsvarlig opbevaring af dine data og bilag

Vær opmærksom på, at manglende overholdelse af de nye regler kan straffes med bøde, gradueret efter firmaets omsætning, ifølge revisionsfirmaet BDO Danmark.


Prøv det gratis

Med EG Xena kan du som virksomhed være sikker på, at du både overholder og kan håndtere de mange krav, som er i bogføringsloven. Fx kravene om digital bogføring, forsvarlig opbevaring af bilag, bankafstemning og integration til SKAT.

EG Xena bruges af både små og større virksomheder til at holde styr på økonomi, ordrer og projekter. Systemet er specielt udviklet til byggebranchen. EG Xena er integreret til mange andre løsninger fra EG Construction.

Få hjælp til at skifte til EG Xena nu.
Se mere om EG Xena og prøv det gratis i en måned

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2600 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Account Manager

Jonas Mantos

Tlf:  +45 2486 0201