eg-building-green.png
01. marts 2018

Vi står sammen om det bæredygtige byggeri på Building Green 2024

'Livgivende byer og arkitektur' er temaet på bæredygtigheds-messen Building Green den 10.-11. april. Byggebranchen er midt i en kæmpe forandring, og messen giver et bud på, hvordan vi får klimaregnskabet til at gå op i fremtidens byggeri. Kom og bliv inspireret.

På Building Green 2024 deler vi den nyeste viden om 'byggebranchens næste generation'. Masser af ideer og muligheder vokser frem i øjeblikket. Oplev 2 dage med 80 talere på 3 scener og 70 udstillere: Alt sammen om bæredygtig innovation i byggeriet. For det er der brug for!

Byggeriets nye regnskab: Balance mellem udvikling og naturressourcer

Byggebranchen udvikler sig i rekordfart og er i 2024 præget af en kæmpe kompleksitet. Der er kommet nye krav og hensyn, vi skal tage, når vi bygger. Og alle taler om LCA, CO2-aftryk, dokumentation, certificeringer og et regnskab, der skal gå op i forhold til naturens ressourcer.

Hvordan kan vi bygge på nye måder?

Kom, bliv klogere og vær med til at sætte fokus på genbrug, transformation og renovering af bygninger - som sikrer, at vi fremover bygger uden at belaste klima og helbred.

Det er vigtigt, vi arbejder sammen om bæredygtigheden og tager de rigtige beslutninger i fællesskab Thomas Holm Østergaard Hansen, digital brancheekspert, EG Construction

 

"Strong Together hedder vores fælles stand, fordi det handler om samarbejde for at komme i mål med bæredygtigt byggeri", siger Thomas Holm Østergaard, Senior Product Owner og digital brancheekspert i EG Construction.

"Fx er både elementer, lerpuds, bæredygtig trælast, rådgivere og software med på standen. Repræsenteret af gode sparringspartnere, som vi i forvejen mødes i netværk med.
For vi kan kun nå i mål med bæredygtigt byggeri, hvis vi gør en fælles indsats".

Sammen med 12 andre leverandører til byggeriet bidrager EG med enkle softwareløsninger. Bland andet har EG indarbejdet produkter fra byggemarkedet Havnens Hænder og eco cocon-elementer i kalkulations-programmet EG Sigma til byggeriet.

Deltag i dialogen om den nødvendige forandring

Building Green er et community for fagfolk, der samler byggeriets aktører for at skabe dialog om den nødvendige grønne forandring i byggeriet.

Building Green 2024 foregår i Aarhus Congress Center og er for entreprenører, arkitekter, bygherrer, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri.

Messen er åben onsdag den 10. april kl. 9.00-16.30 og torsdag den 11. april kl. 9.00-16.00