Er din virksomhed klar til nye krav om timeregistrering?
04. marts 2024

Er din virksomhed klar til nye krav om timeregistrering?

Fra juli 2024 skal alle arbejdsgivere have styr på, hvor mange timer, medarbejderne arbejder. Folketinget vedtog nemlig i januar en lov om tidsregistrering. En digital løsning fra EG gør det ret nemt at leve op til de nye krav.


Nye love vækker ikke altid jubel. Men for nogle virksomheder kan der måske ligge en fordel i at benytte 'chancen' for at optimere og spare tid.

Det kan I med EG's digitale tidsregistrering EG Construction Site Time, der er enkel at bruge i hverdagen og sikrer, at I opfylder kravene. Et værktøj, der kan tilpasses jeres behov og standarder.


Integreret med EG Lønservice

EG Construction Site er integreret med EG Lønservice og vores regnskabssystemer, hvilket gør det enkelt at fakturere timerne.

Det er vigtigt at vælge et system, der er tilrettet virksomhedens lønarter, opgaver og arbejdsprocesser.


Så måske er det tid til at gøre det mere effektivt?

Hvis I ikke allerede har et tidsregistreringssystem, har I nu en mulighed for at effektivisere en arbejdsgang og samtidig leve op til de nye krav.

EG Construction Site Time giver flere fordele:

  • Et godt overblik over hver medarbejders daglige arbejdstid, som det kræves
  • Slut med timesedler - meget kan klares via en app på telefonen
  • Præcise digitale registreringer minimerer fejl
  • Integration mellem lønsystem og tidsregistrering sparer tid

De nye regler gælder for alle brancher.


Skal sikre medarbejdernes rettigheder

Arbejdsgiverne skal altså fremover sikre, at ansattes daglige arbejdstid bliver registreret. Man skal desuden kunne dokumentere, at de ansatte bliver betalt for alle arbejdstimer, og at arbejdstiden stemmer overens med direktiverne. Dermed også at sikre medarbejderrettigheder.


Få mere at vide

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde: Se, hvordan I nemt kan tidsregistrere digitalt og samtidig matche de nye lovkrav. Se også:

Styr tidsregistreringen nemt med EG Construction Site