Bravida vælger EG Omega til alle nordiske aktiviteter
27. maj 2024

Bravida vælger EG Omega til alle nordiske EMS-aktiviteter

Bravida Holding med 14.000 medarbejdere fordelt på 300 filialer har valgt EMS-systemet EG Omega til deres 80.000 kunder i Norden.

"Vi bestræber os på at gøre det nemt for vores kunder at være konkurrencedygtige og grønne takket være stærke tekniske færdigheder, holistisk energi- og ESG-ekspertise og evnerne til at følge vores forpligtelser", siger Regionsdirektør FM & Energi, Christian Gaardboe Carlsen, Bravida.

"Vores vision er at blive Nordens førende inden for energiledelse, og at blive det oplagte valg for vores kunder for at muliggøre nul-emissioner i deres ejendomme, øge værdien af deres forretning og samtidig højne deres miljøprofil.

Kontrakten med EG om EG Omega vil understøtte vores strategi, som skal eksekveres de kommende år. Den vil blive understøttet internt i Bravida med en omfattende plan for opskalering af relaterede tjenester", siger Regionsdirektør FM & Energi, Christian Gaardboe Carlsen, Bravida.


Game changer i Norden

EG er svært tilfreds for kontrakten med Bravida, der er en af de største tekniske systemintegratorer i Norden.

EG har arbejdet tæt sammen med Bravida i flere år, da de bruger adskillige EG-produkter, der er udviklet specifikt til Construction og Facility Management industrier som fx EG Kalkia, EG Corbis, EG Sigma, EG TraceTool, EG KviKS, EG Calwin Dynamics og EG DriVE.

"Den pan-nordiske kontrakt om EG Omega er dog en reel game changer, ikke kun for os, men også for Bravidas kunder", siger Senior Sales Executive Rasmus Gorm Pedersen, EG.

"Bravidas kunder får nu muligheden for at blive tilbudt det fulde udbytte af EG Omega, der gør dem i stand til at reducere deres energiforbrug baseret på kvalitetsdata i realtid og levere betydelige CO2-reduktioner baseret på kontante fakta", siger Rasmus Gorm Pedersen.

EG Omega skal reducere både omkostninger og CO2-udledning

EG Omega er et komplet Energy Management System, (EMS), der gennem avanceret teknologi sikrer, at ledelsen har aktuel og datadrevet information tilgængelig. Dette understøtter omkostningseffektive investeringsbeslutninger inden for energi- og miljøområdet med en positiv indvirkning på CO2-balancen.

Løsningen samler alle relevante data, rapporter og analyser ét og samme sted, hvilket gør det muligt løbende at overvåge og optimere sit forbrug, samt dokumentere effekten af indsatsen med specifikke data.

"Bravida ønsker en fremtrædende stemme i den grønne omstilling og at være en strategisk partner for deres kunder, der gør dem mere konkurrencedygtige og grønnere. Vi deler fuldt ud denne vision, og vi ser frem til at arbejde endnu mere tæt sammen med Bravida og deres kunder for at fremskynde den grønne omstilling i Norden”, siger Senior Sales Executive Rasmus Gorm Pedersen, EG.

Om Bravida

Bravida er Nordens førende leverandør af væg-til-væg løsninger til service og installation af el, varme, VVS, HVAC og andre tekniske funktioner i bygninger og anlæg.

Bravida har en omsætning på ca. 26 milliarder SEK, 14.000 ansatte, 300 filialer og 80.000 kunder.

Læs mere om Bravida

Om EG

Hos EG udvikler vi fremtidens vertikale software, der påvirker kunderne og samfundet på en bæredygtig måde. Vi tror på, at dette bedst opnås gennem branchespecifik standardsoftware, der automatiserer opgaver og processer og frigør tid og ressourcer, så kunderne kan fokusere på deres kerneaktiviteter og dermed blive brancheførende.

Læs mere om EG


Yderligere oplysninger

Bravida: Regionsdirektør FM & Energi, Christian Gaardboe Carlsen
Telefon: +45 2525 2101
E-mail: christian.g.carlsen@bravida.dk

EG: Senior Sales Executive Rasmus Gorm Pedersen
Telefon: +45 7260 1905
E-mail: rpede@eg.dk