EG releaser gratis app til studiesystemet EG LUDUS
12. august 2024

Studerende får bedre studieoverblik med gratis app

Nu er EG klar med en gratis app til de tusindvis af studerende, der anvender EG LUDUS, så de fx altid har overblik over skema og afleveringer på mobilen.


"Brugerne har længe efterlyst en app til EG LUDUS, og nu kommer den. Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde den gratis til alle de studerende. For jeg er ikke i tvivl om, at den vil gøre kommunikationen meget lettere for undervisere og studerende i hverdagen", siger Product Manager Amina Haibeh, EG

I den første version har de studerende fået adgang til en række af de helt grundlæggende funktioner, som påvirker dialogen mellem underviser og studerende.

"Vi har testet indholdet på en række kommende brugere, så jeg håber, at de fleste studerende vil opleve, at den første version indeholder det, som de har mest brug for i hverdagen", siger Amina Haibeh.

I første version af den gratis app til EG LUDUS kan man:

  • Modtage notifikationer når der er nye beskeder eller skemaændringer
  • Læse beskeder
  • Se skema med dags- og ugevisning og detaljer om lektier m.m.
  • Se oversigt over afleverede og fremtidige opgaver samt opgavernes vedhæftede filer.

"Når vi har høstet erfaringerne med version 1.0, fortsætter vi udviklingen af version 1.1, der bl.a. vil omfatte elevernes registrering af fraværsårsager", siger Amina Haibeh, EG.

EG LUDUS Suite er et moderne studiesystem til planlægning og administration af alle forhold omkring undervisning og kommunikation uanset skoletyper, lige fra skemaer, opgaver og eksamener til indberetninger, skolehjem, SU og meget andet.

EG LUDUS APP.png