EG Construction deltager på DM&E Vidensdage 2024
15. januar 2024

EG Construction deltager på DM&E Vidensdage 2024

EG er klar til at møde den grønne branches fagfolk på DM&E Vidensdage d. 18.-19. januar i Vejle. Maskinstationer, entreprenører og skoventreprenører fra DM&E's medlemskreds kommer for at høre om grøn omstilling og digitalisering af hverdagen.

Over 45 faglige indlæg vil der være i løbet af de to dage for medlemmerne af brancheorganisationen DM&E/Danske Maskinstationer og Entreprenører. Arrangøren sætter spot på de udfordringer, den grønne branche står overfor, og hvordan medlemmerne bedst kan hjælpes til at navigere i deres forretning i fremtidens grønne branche.


Digitalisering af hverdagen

Hvordan entreprenører og maskinstationer kan optimere ved at digitalisere er et af emnerne. Her byder EG ind med de to stærke brancheløsninger:

  • EG Sigma - de professionelles brugervenlige værktøj til kalkulation og tilbud
  • EG Ajour - enkel kvalitetssikring med fotodokumentation og tegninger

EG's konsulenter står parat til en faglig snak og til at vise, hvordan de digitale værktøjer konkret kan optimere driften i virksomheden og være en hjælp i forhold til den grønne omstilling.

DM&E Vidensdage og årsmøde afholdes d. 18. og 19.januar 2024 på Vingsted Hotel og Konferencecenter ved Vejle.

DM&E er brancheorganisation for mere end 700 maskinstationer, entreprenører, kloakmestre og skoventreprenørvirksomheder.