Ny EG-integration strømliner byggeprojekter
07. februar 2024

Ny EG-integration strømliner byggeprojekter

En helt ny integration mellem EG Collab og EG Sigma gør det nemmere at styre byggeprojekter. Integrationen udnytter data smart og skaber bedre sammenhæng mellem projektfaserne - på en måde, som byggebranchen ikke er vant til.

Integrationen mellem EG Collab og EG Sigma er unik. Nu kan du nemlig undgå en alt for velkendt udfordring i byggeprojekter: At man 'starter forfra', hver gang man overgår til en ny fase i projektet.

Med integrationen kan du kæde de enkelte faser bedre sammen og udnytte data smart, hele vejen igennem. Det gør projektet langt mere effektivt.


Væk fra det manuelle

Arkitektens arbejder fx med bygningsmodeller i Revit i projekteringen, beregneren kalkulerer i EG Sigma i tilbudsfasen, og i andre faser måles mængder op, materialer indkøbes og leveres. Typisk manuelt arbejde med 2D-opmålinger mv.
Det ændrer EG Collab og EG Sigma på.


Strømliner datagrundlaget

EG Collab er en fremragende platform til projektsamarbejde, og EG Sigma er branchens mest benyttede professionelle værktøj til kalkulation og tilbudsberegning.

Integrationen automatiserer og strømliner hele datagrundlaget: Når de to digitale værktøjer kombineres, får du en smidig overgang fra bygningsmodeller til kalkulation.


Revolutionerer projektsamarbejdet

Du har adgang til data og kan trække informationer fra Revit til EG Collab og direkte i EG Sigma. Du kan opdatere 3D-mængder i EG Sigma og også bruge data fra tilbudsberegningen til fx indkøb og leverancer.

Det giver flere fordele:

  • Mere effektiv projektstyring
  • Bedre overblik og beslutningsgrundlag ud fra konkrete data
  • Mindre manuelt arbejde minimerer fejl
  • Sparer tid


Vil du høre mere?

Du er velkommen til at kontakte os og få en demo af den nye integration mellem EG Collab og EG Sigma.