OffDig 2024
27. februar 2024

Vi vil gerne skille os ud fra mængden på OffDig 2024

Når EG er medarrangør og deltager på Danmarks største konference for offentlig digitalisering, OffDig 2024, er det både for at mingle med mængden, men også for at stikke ud fra massen.

"OffDig 24 er et godt sted at være for EG. For her mødes fagfolk og specialister fra hele landet for at tale om offentlig digitalisering. Alle kommer for at netværke og dele deres erfaringer fra scenen eller de mange udstiller stande.

EG vil naturligvis gerne netværke og mingle diskret på konferencen, men vi vil altså også godt skille os positivt ud fra mængden - vise, at vi kan noget, som de andre ikke nødvendigvis kan", siger salgsdirektør Per Mouritsen EG Healthcare & Citizen Welfare.

Digital dataudveksling fremmer kvaliteten og gør opgaveløsningen effektiv. Per Mouritsen, salgsdirektør - EG Healthcare & Citizen Welfare


EG – leverandør til det offentlige Danmark

EG er storleverandør af software til hele det offentlige Danmark med løsninger udviklet til at løse specifikke opgaver som fx vagtplanlægning for sundhedspersonale, kemisk risikostyring, socialfaglig dokumentation, bygningsvedligehold eller energioptimering.

"Vores styrke er, at vi udvikler standard software, hvor mange kommuner og regioner har været med til at forme design og funktionalitet over tid. Det betyder at mange af de løsninger, vi leverer, er lige til at tage ned fra hylden og implementere, fordi de understøtter den eksisterende praksis. Da det er standard software eller hyldevarer, om du vil, er det også langt billigere at få tilpasset eller udvikle ny funktionalitet til nye krav, da der typisk vil være mange kunder til at dele omkostninger.

Et godt eksempel er vores arbejdsmiljøsystem EG SafetyNet, der nu anvendes af alle fem regioner og de fleste af de største kommuner. Det giver helt unikke muligheder for samarbejde om udvikling og optimering for alle", siger Per Mouritsen.

God dokumentation – en forudsætning for fornuftigt ressourceforbrug Per Mouritsen, salgsdirektør - EG Healthcare & Citizen Welfare

 

Komplekse problemer kræver øget digitalisering

I 2024 har OffDig fokus på de fem hovedtemaer: Det digitale samfund, Den digitale organisation, Vilde udfordringer, Danmark i verden og Fra EDB til ESG.

Konferencen afholdes i Musikhuset i Aarhus den 5. og 6. marts og her har EG egen stand og vi stiller med et hold af eksperter, der er parat til at tage dialogen om tidens store udfordringer og vise, vores løsninger på dem.

"Udfordringerne for det offentlige, og dermed også for den danske velfærd, er mange og kendte, kogt sammen til en maggiterning kan man sige, at færre hænder skal løse stadigt flere opgaver i de kommende år.

Løsningen derimod er knap så enkel, og der skal stilles på mange skruer for at få et godt resultat. For mig er der imidlertid ingen tvivl om at fortsat og yderligere digitalisering er en central del af løsningen. Hvis vi fx bliver bedre til at dele data sikkert og anvender den dokumentationen, som vi samler hver dag mere smart, ja så kan vi nå langt.

Med dedikeret software udviklet sammen med kommuner og regioner kan vi gøre administrationen mere enkel for alle, vi kan målrette ressourcerne mod de vigtigste opgaver, og vi kan i bedste fald automatisere en række af de trivielle opgaver, så de hænder, der trods alt er til rådighed bruges der, hvor de gør mest gavn og glæde. Alt det og meget andet, vil vi gerne snakke om på OffDig 2024", siger salgsdirektør Per Mouritsen EG Healthcare & Citizen Welfare.

Om OffDig 2024

Off Dig 2024 samler over 1.600 deltagere fra hele landet. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse. Konferencen er en to-dages konference med et stærkt fagligt program, hvor folk mødes for at debattere digitalisering i den offentlige sektor.

Læs mere om OffDig 2024