Webinar i ClinicCare Web
29. april 2024

Fremtidens kurs for EG ClinicCare er lagt

Efter flere år med forskellige udgaver af kliniksystemet EG ClinicCare har EG Healthcare nu valgt at satse hele butikken på webudgaven.

"I EG Healthcare har vi besluttet at satse 100 % på EG ClinicCare Web, der er en både nemmere, billigere og bedre version af vores kliniksystem," siger Business Analyst, Caroline Hansson, EG Healthcare.

Caroline har i en årrække været projektleder for større strategiske projekter i EG, inkl. markeds- og kundeanalyser. Siden oktober 2020, har hun været finanspartner og nu Business Analyst i EG Healthcare, hvor hun arbejder med den forretningsmæssige udvikling samt opbygget det interne kendskab til markedet og kunder.

Fremover skal Caroline Hansson sikre, at alle eksisterende kunder kommer godt med over fra deres nuværende version af kliniksystemet til webudgaven.

Herefter får hun ansvaret som Product Manager for at sikre, at løsningen fremadrettet indeholder alle de nødvendige funktioner, der skal til for at drive fx en kiropraktor- eller psykologklinik i hverdagen.

"Når vi kun har én version af systemet, som vi skal vedligeholde og udvikle på, giver det os nogle helt andre muligheder for at imødekomme markedets og kundernes behov for ny funktionalitet. Vi kan fokusere vores kræfter på at drifte og udvikle samme løsning til alle vores kunder, og vi kan løse opgaven både hurtigere og bedre ", siger Caroline Hansson.

EG ClinicCare benyttes af flere end 800 klinikker for kiropraktorer, psykologer, fodterapeuter og fysioterapeuter, og langt de fleste er allerede på EG ClinicCare Web eller planlægger at flytte.

Derfor har EG ClinicCare Web også på det seneste fået en del små og store tilføjelser, som især de nye brugere vil bemærke.
Det er blandt andet

  • Indberetning: Automatisk dataudveksling til Sentinel 
  • Automatisk opdatering: Nye takster, forbedringer og udbygninger i løsningen opdateres automatisk 
  • Behandlerbooking: Integration til Tryg og PensionDanmark, som giver deres kunder mulighed for at booke tid til behandling direkte i behandlerens kalender.
  • Klientservice: Brugervenligt modul til behandlerbooking, hvor klienterne selv kan finde og booke tid i klinikkens kalender 
  • Afregning: Forenklet arbejdsgang ved afregning til sygesikring og regioner   
  • Økonomi: Enkelt dataudtræk til valgfrit økonomisystem 
  • Tilgængelighed: Adgang via pc, tablet og smartphone 24/7 

"Generelt har det også stor betydning for driftssikkerheden, at den samlede løsning ligger i skyen. Når system og data ikke længere ligger på brugernes egen computer og server, kan vi løbende opdatere og sikkerhedsopdatere løsningen for alle kunder, som derfor heller ikke behøver at gøre noget selv", siger Caroline Hansson. 

Sidst men ikke mindst får satsningen på EG ClinicCare Web stor betydning for supporten.

"For vores supportere bliver det naturligvis langt nemmere at supportere brugerne, når alle anvender samme løsning. Det håber jeg virkelig, at brugerne vil mærke. Ikke mindst fordi vi samtidig har opgraderet og tilpasset vores support, så vi har både de faglige og tekniske kompetencer på plads", siger Business Analyst, Caroline Hansson.

Alle tidligere udgaver af EG ClinicCare udfases med udgangen af 2024.