EG SafetyNet får samlet aftale i Region Syddanmark
27. september 2023

Knopskydning fører til samlet aftale om EG SafetyNet i Region Syddanmark

Flere afdelinger og arbejdspladser i Region Syddanmark har løbende taget EG SafetyNet til sig, og nu fører knopskydningen til en samlet aftale med regionen.

Efter flere år, hvor en række afdelinger og institutioner i Region Syddanmark drypvis begyndte at anvende EG SafetyNet, valgte Region Syddanmark at evaluere udbyttet.

"Vi kunne se, at flere af vores arbejdspladser havde gjort sig en række positive erfaringer med EG SafetyNet. Derfor er vi også rigtig glade for, at regionens sygehuse, psykiatrien og sociale centre nu er blevet enige om at implementere systemet under en aftale”, siger Jesper Stockmarr, sekretariatschef i Koncern HR, Region Syddanmark.

"Vi har først og fremmest valgt EG SafetyNet, fordi det er yderst brugervenligt og kan tilpasses de enkelte afdelinger og arbejdspladser mange forskellige behov. Det er vores forventning, at EG SafetyNet også fremover vil understøtte vores behov for IT-understøttelse på arbejdsmiljøområdet", siger Jesper Stockmarr, Region Syddanmark.

God start på langt samarbejde

Region Syddanmark ruller nu EG SafetyNet ud i hele organisationen med en indgået SKI-aftale for de næste 6 år med option på forlængelse med yderligere 4 år.

 

Den praktiske afprøvning og en god evaluering har været afgørende for, at alle medarbejdere i Region Syddanmark nu får glæde af EG SafetyNet. Direktør Steffen Rugtved, EG Digital Welfare

 

"Knopskydningen har betydet, at EG SafetyNet er blevet testet og afprøvet vidt forskellige steder i regionen. Netop den praktiske afprøvning og en god evaluering har været afgørende for, at alle medarbejdere i regionen nu får glæde af EG SafetyNet", siger direktør Steffen Rugtved, EG Digital Welfare.

 

Kaster lys over mørketal

Hidtil har det kun været ca. 60% af medarbejderne, der har haft adgang til at bruge EG SafetyNet, men det ændrer sig nu:

"Med den samlede aftale har vi øget antallet af brugere af EG SafetyNet i Region Syddanmark markant. For regionen betyder det først og fremmest, at der nu er mulighed for at få kastet lys på arbejdsskade, trivsel og arbejdspladsvurderinger for alle regionens arbejdspladser", siger Steffen Rugtved.

Da alle regioner anvender EG SafetyNet, giver det også Region Syddanmark en unik mulighed for at benchmarke resultater baseret på anonymiseret data på tværs af både egne afdelinger og de øvrige regioner.

"På den måde får Region Syddanmark et langt bedre billede af, hvor udfordringer og muligheder ligger gemt, og hvor det er vigtigt at sætte ind for at skabe de bedst mulige arbejdsvilkår i alle dele af organisationen", siger direktør Steffen Rugtved, EG Digital Welfare.

Dagligt værktøj for 500.000 offentligt ansatte

Den nye samlede aftale betyder, at de ca. 25.000 medarbejdere i Region Syddanmark nu kan anvende de mange muligheder i EG SafetyNet i deres daglige arbejde med udarbejdelse af APV, trivselsundersøgelser, handlingsplaner, og registrering af hændelser som arbejdsskader, ulykker og krænkelser.

På landsplan er det næsten 60% af alle offentligt ansatte, svarende til godt 500.000 medarbejdere, der anvender EG SafetyNet. Listen over daglige brugere tæller ud over de fem regioner også 40 kommuner samt en række statslige myndigheder og andre offentlige virksomheder.

Om Region Syddanmark

Region Syddanmark har 1,2 millioner indbyggere og dækker et areal på ca. 12.000 kvadratkilometer.

Med sine ca. 25.000 ansatte er regionen samlet set Syddanmarks største arbejdsplads, hvor sundhedsvæsenet og sygehusene er hovedopgaven.

Regionen har desuden et overordnet ansvar for den regionale udvikling og driver en række højt specialiserede sociale tilbud.

Om EG SafetyNet

EG SafetyNet er en software platform til alle former for arbejdsmiljøarbejdet, lige fra kemistyring og arbejdsskader til forsikrings- og kursusadministration.

Når man anvender EG SafetyNet får man derfor et komplet overblik over sammenhæng mellem de enkelte arbejdsmiljøopgaver.

Desuden er EG SafetyNet meget fleksibelt og kan bruges til at styre alle mulige former for tilsyn og inspektioner ved hjælp af spørgeskemafunktionen i den tilknyttede app.

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Kurt Jepsen

Tlf:  +45 2085 9937

Email:  kjeps@eg.dk