IT sikkerhed topbanner
22. oktober 2023

Vi går op i it-sikkerhed og tager vores egen medicin

Vi vil i EG Healthcare gerne igen opfordre til, at I tager sikkerheden meget alvorligt, da trusselsniveauet for cyberangreb fortsat er meget højt. Hvordan sikrer I klinikkens data i dag?

It-sikkerhed er noget af det allervigtigste at have fokus på. Det er nødvendigt, at I er sikkerhedsopdateret i klinikken for at beskytte klinik- og patientdata optimalt.

Mulighederne for at sikre data er mange:
Et EG-sikkerhedstjek, firewall, opdateret antivirus - eller en 360 graders sikkerhedsløsning. Du kan få det hele hos én leverandør, hos os i EG Healthcare.

Vi udvider løbende den sikkerhedsservicepakke, vi tilbyder, og det er uden yderligere meromkostninger for jer.
Vores erfaring viser desværre, at mange klinikker helt uvidende ikke har en antivirusbeskyttelse, der er forsvarlig i forhold til de kritiske trusler, som it-kriminalitet udgør i dag.
Ræk gerne ud og lad os hjælpe med sikkerheden i klinikken.

En 360 graders sikkerhedsløsning til klinikken

Hvis du gerne vil lægge ansvaret for antivirus, firewall og sikkerhedsopdateringer i vores hænder, kan du vælge en sikkerhedsserviceaftale hos EG Healthcare. Netop nu kan du ved bestilling inden den 15. januar 2024 får du installationsprisen samt de første 3 mdr. gratis. (Bemærk at tilbuddet udelukkende er på sikkerhedsserviceaftalen, og at routerabonnementet ikke er indeholdt i aftalen).

Vi tager vores egen medicin

I EG arbejder vi selv hele tiden med it-sikkerheden; tager interne tests, skifter jævnligt adgangskoder, skærper opmærksomheden på mails med links og vedhæftede dokumenter, der kan indeholde virus.

For det er også vigtigt, hvordan vi agerer som medarbejdere. Det handler i praksis om, at I er ekstra opmærksomme, når I bruger jeres it-systemer til daglig. Derfor er gode 'it-sikkerhedsvaner' hos klinikkens medarbejdere meget vigtige.

Få 7 gode råd til sikkerheden i klinikken

Vi har samlet vores bedste sikkerhedsråd, så I sammen kan værne om klinikkens og patienternes data i hverdagen. Du kan downloade en pdf med rådene og printe til brug i klinikken:
IT-sikkerhedsråd (eg.dk)