EG på Lægedage 2022
26. oktober 2023

Ses vi? EG Healthcare er på Lægedage 2023

EG Healthcare er klar med lægesystemerne EG Clinea og EG WinPLC på stand A-019, når der er Lægedage den 13.-17. november: Årets største efteruddannelsesbegivenhed for praktiserende læger.


Lægedage samler hvert år af omkring 2.500 læger og deres praksispersonale. EG Healthcare deltager igen i år med de to populære lægesystemer, EG Clinea og EG WinPLC, der har alle funktioner til moderne praksisdrift. Begge systemer bliver hele tiden opdateret med nye funktioner, der letter arbejdsopgaverne i almen praksis.

Kom og hør om de nyeste funktioner, der sparer tid og energi:

Hør om Klinikkens Cockpit, et banebrydende populationsværktøj på tværs af sygdomsgrupper, der gør det muligt at agere proaktivt over for sårbare patientgrupper samt Intelligent indbakke, som kan fjerne over 60 procent 'støj' fra RPT01-laboratoriesvar i lægernes indbakker.


Ekstra tryk på digitalisering

Der er sket meget siden sidste års Lægedage - vi har fået ny regering, en sundhedsstrukturkommission er nedsat, og vi har fået nye anbefalinger fra Robusthedskommissionen, der blandt andet vil sætte ekstra tryk på digitaliseringen af sundhedsvæsnet.

I EG Healthcare følger vi udviklingen tæt, og Lægedage er en god anledning til at møde både nuværende kunder og kommende kunder og få en dialog om, hvordan lægesystemerne bedst muligt understøtter arbejdsopgaverne i praksis, så opgaverne kan klares enkelt og frigive tid til patienten.


Gå efter den store EG-kube i loftet

Du finder os på den store stand A-019 "Nærvær i praksis", hvor vi glæder os til endnu flere gode, faglige dialoger om vores lægesystemer og ydelser. Vi indbyder som vanligt til lidt festligt på standen.

Lægedage 2023 foregår i Bella Center Copenhagen og er en blanding af over 130 lægefaglige kurser og et stort udstillingsområde med blandt andet leverandører til praksisområdet, herunder EG Healthcare. Bag Lægedage står PLO, Praktiserende Lægers Organisation og DSAM, Dansk Selskab for Almen Medicin.