EG Safetynet artikel grafik
10. november 2023

Ny og opdateret brugergrænseflade til EG SafetyNet

Vi har lanceret en ny og opdateret brugergrænseflade til EG SafetyNet, som vi også præsenterede dette på års ERFA- seminar. Det blev der taget rigtig godt imod og mere med 20 kunder har allerede valgt at få opdateret deres testmiljø.  

Vi gælder os rigtig meget til at høre jeres feedback og vil løbende investere i at forbedre det nye design.   

Det betyder også, at vi ikke kommer til at optimere det gamle design (fra 2008) fra årsskiftet 23/24 og det nuværende EG SafetyNet design (fra 2016) fra juli 2024.  

Vær opmærksom på at dette kun gælder visuelle ændringer og optimeringer. Funktionalitet og fejl vil naturligvis fortsat blive rettet i de gamle brugergrænseflader.  

Den nye brugergrænseflade: 

imagefhbr3.png

 

Det gamle design (fra 2008): 

imagedfxpn.png

 

Det nuværende design (fra 2016):

image83h6c.png


Vil I også på det nye design? 

I er velkomne til at kontakte vores support, hvis I vil have opdateret jeres testmiljø til det nye design. Vi arbejder sideløbende på manualer, vejledninger og videoer som supplerer brugen af det nye design.  

Det er meget vigtigt for os, at EG SafetyNet-platformen stadig udvikler sig, ikke kun i forhold til funktionalitet, men også i forhold til tilgængelighed og brugervenlighed, hvilket vi fremadrettet også vil prioritere højt.  

Kontakt EG SafetyNet support

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Kurt Jepsen

Tlf:  +45 2085 9937

Email:  kjeps@eg.dk