Vattenfall AB indgået en kontrakt om leverance af EG Xellent D365 til deres virksomhed i Dan-mark og Norge med muligheder at udvide med Finland og Sverige.
03. april 2023

EG Utility Sweden har indgået ny aftale

EG Utility Sweden og Vattenfall AB har indgået en aftale om brug af faktureringssystemet EG Xellent D365 i både Danmark og Norge med mulighed for udvidelse med Finland og Sverige.

"Jeg er begejstret for, at Vattenfall har valgt EG Xellent D365, baseret på Microsoft Dynamics 365, som deres nye løsning til B2B-fakturering og kontraktstyring. Vi ser frem til implementeringen og samarbejdet med dem og de er bare en af flere forsyningsvirksomheder, der for nylig har valgt EG Xellent D365 og Microsoft Dynamics 365 som deres fremtidige platform for fakturering og kontraktstyring", siger director Håkan Danström, EG Utility Sweden.

EG har nu flere af de større energiselskaber i Norden som kunder på afregningsløsningen EG Xellent D365.

"Det lover godt for den videre udbredelse i hele Norden og med den betydelige vækst af forsyningsselskaber, der implementerer MS Dynamics 365, håber og forventer jeg, at de vil være meget opmærksomme på vores afregningsløsning", siger Senior Vice President, Rasmus Dalby Martinussen, EG Utility. 

Om EG Xellent D365

EG Xellent D365 er markedets mest gennemprøvede, stabile og fremtidssikrede administrations- og afregningsløsning til energi- og forsyningsvirksomheder. Løsningen bygger på Microsoft Dynamics 365 og giver mulighed for at digitalisere og strømline alle profitskabende led i værdikæden – lige fra rå målerdata og fakturering til analyse af handler. Transparens i kundedata skaber det optimale grundlag for effektive salgs- og marketingindsatser.

EG Xellent D365 sætter kunden i centrum, styrker kundernes virksomhed og gør dem mere konkurrencedygtige i en meget konkurrenceudsat marked, uanset om forsyningsselskabet leverer el, gas, vand, varme, fiber/bredbånd og renovation eller afsøger nye markeder med nye produkter.

Læs mere om EG Xellent D365