Energi Viborg Topbillede
15. marts 2023

Energi Viborg opgraderer sit afregningssystem

Energi Viborg har valgt at opgradere deres nuværende version af afregningssystemet EG Xellent til den cloudbaserede, EG Xellent D365.

Det kommunale energiselskab leverer vand og strøm til boliger og arbejdspladser – primært i Viborg Kommune. Foruden ansvaret for strøm og vand står Energi Viborg for behandling af spildevand og for driften af gadelys og trafiksignaler.

"Vi har valgt at opgradere til D365FO med EG Xellent, fordi vi ønsker en moderne og fleksibel økonomi- og afregningsløsning, der hjælper os som virksomhed med at digitalisere og automatisere alle led i værdikæden.
Vi får en velafprøvet løsning, som leveres med Azure-platformen, og som giver høj performance og it-sikkerhed", siger projektleder og økonomichef Thomas Sørensen, Energi Viborg.


Følger trend fra Sverige

For EG Utility er opgraderingsprojektet en god nyhed, fordi det er den første danske kunde, der har valgt at opgradere fra den ældre version AX2009 til den nye cloud baserede version D365, der er baseret på Microsoft D365-platformen.

"Vi har allerede opgraderet alle vores eksisterende kunder i Sverige som Skellefteå Kraft, MälarEnergi og Gotlands Energi med stor succes. Vi har også kunne byde velkommen til et par nye kunder til Xellent-familien i Sverige. Herhjemme har vi ventet på chancen for at komme i gang med at løfte vores danske kunder."

"Aftalen med Energi Viborg er første eksisterende kunde herhjemme, som får mulighed for at udnytte de mange fordele, vi kan tilbyde med den nye løsning", siger Director Michael Troelsen, EG Utility.
Opgraderingsprojektet vil begynde i efteråret 2023.

Energi Viborg.png

OM EG Xellent

EG Xellent er markedets mest gennemprøvede, stabile og fremtidssikrede administrations- og afregningsløsning til energi- og forsyningsvirksomheder.
Løsningen bygger på Microsoft Dynamics 365 platformen og giver mulighed for at digitalisere og automatisere alle profitskabende led i værdikæden – lige fra rå målerdata og fakturering til analyse af data.

Læs mere om EG Xellent

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Manager

Lotte Jensen

Tlf:  45 3035 0840

Email:  lotje@eg.dk