Frederik Braun
01. maj 2023

Ny leder af ASPECT4 i EG

Frederik Braun er fra maj 2023 ny Senior Vice President i ASPECT4. Frederik Braun afløser Steen Ravn og overtager et stort forretningsområde i udvikling.


ASPECT4 omfatter en række brancheløsninger til Transport, Logistik og Fashion. I EG er ASPECT4 et stort forretningsområde, der er i udvikling. Ny Senior Vice President i ASPECT4 er Frederik Braun, der tager over efter Steen Ravn.


Kundefokus og erfaring med digital transformation

Frederik Braun har tidligere været en del af direktionen af Microsoft Danmark med ansvar for produktløsninger og hhv. store enterprisekunder, senest som Revenue & Strategy Lead for Microsoft i Vesteuropa.

Frederik Braun har arbejdet indgående med kunders digitale transformation på tværs af en række industrier. EG ASPECT4 får dermed tilført en kapacitet inden for forretningskritiske ERP-systemer, idet Frederik Braun kommer med stor ekspertise i at skabe værdi for kunderne gennem en kombination af digitalisering, automatisering, intelligent dataanvendelse samt services i relation til kundernes forretningskritiske processer.


ASPECT4 moderniseres

ASPECT4 er i gang med en modernisering og er nået langt i rejsen mod et SaaS-selskab med brancheløsninger, der er forankret i højt specialiseret viden, og som understøtter kundernes forretning og vækst. EG investerer stort i platformen, og senest er der i tillæg til de europæiske teams ansat 20 nye kolleger i Indien.

Frederik Braun har overtaget rollen som Senior Vice President i ASPECT4 Management & Support i maj 2023.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Logistik

Andreas Hallander Thiel

Tlf:  +45 7260 1261

Email:  ahath@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Andreas Hallander Thiel er ansvarlig for ASPECT4 Logistik. Andreas har en kommerciel og ledelsesmæssig baggrund fra SDU og fra forskellige danske og nordiske organisationer. Andreas' fokus er værdiskabelse for kunderne og sammen med kompetencekonsulenterne i ASPECT4 at få løst kundernes udfordringer, så de kan udleve deres fulde potentiale gennem digitalisering. Kontakt Andreas, hvis du vil vide mere om, hvad ASPECT4 kan gøre for dig og din organisation.