EG Fabri
01. maj 2023

EG Building Supply: Ny fælles løsning hedder EG Fabri

EG Fabri er det nye navn for EG's fremtidssikrede løsning til kunderne i trælast- og byggevarebranchen i Norden. Målet er en moderne platform, der understøtter kundernes forretning bedre i en branche, der vokser eksplosivt.

I 2022 samlede vi vores tre løsninger Nexstep, TRYGG/2000 og ASPECT4 Timber i én building supply organisation.

Nu går vi et skridt videre og opretter et nyt produktnavn, EG Fabri, fordi vi ønsker at kommunikere stærkere om EG Building Supply's fremtidige platform, der samler vores nordiske software i én moderne løsning - til gavn for vores kunder.

Vores løsning EG Fabri er det nye nordiske brand på trælast- og byggevaremarkedet for en samlet digital løsning til hele værdikæden.

EG Fabri vil vækste organisk over tid. Vi flytter tre løsninger til én fælles platform med ét brand - uden transformationsprojekter hos vores kunder Britta Bech, Senior Vice President, EG Building Supply

 

Kunden beholder sit system

"Som kunde vil du stadig blive på din løsning, som skifter navn og løbende bliver forbedret. Nogle forbedringer vil ske i EG Fabri og andre forbedringer i de eksisterende løsninger, så man over tid flytter organisk over i det nye, siger Britta Bech, SVP i EG Building Supply og tilføjer:

"Forbedringer kommer allerede i løbet af 2023 og i dialog med vores kunder. Altså en videreudvikling af de eksisterende løsninger. Fx et nyt POS-system; Nexstep 2Dpoint bliver til EG Fabri POS og TRYGG/2000 Selfscan bliver til EG Fabri Selfscan.

Vi udvikler fremover branchemodulerne på en fremtidssikret platform, der er stærkere og understøtter kundernes forretningsvækst endnu bedre".


En nordisk løsning med flere ressourcer

"Trælast- og byggevarebranchen er i rivende udvikling. Kravene er blevet større til software, der kan håndtere kundernes forretning i den nærmest eksplosive vækst, vi ser. Det kan vi matche med EG Building Supply's kommende brancheløsning, både lokalt og globalt", siger Britta Bech.

Kunderne får fordele på tværs af lande, hvor vi bruger synergien i EG Fabri-løsningen, der med over 100 udviklere og branchekonsulenter er understøttet af flere ressourcer:

  • Fremtidens digitale løsning, der understøtter kundernes forretning og vækstrejse
  • 3 løsninger samlet på én platform, både nordisk og global
  • Bygger på ny teknologi
  • Udbygger det bedste fra de tre eksisterende løsninger

Navnet Fabri betyder 'builders' på engelsk, 'utbyggere' på norsk, 'byggare' på svensk og 'bygherrer' på dansk og rummer intentionen om en fællesnordisk building supply-løsning.


EG Fabri. Det nye nordiske brand for:

  • En samlet brancheløsning til trælast-, DIY og byggevarebranchen
  • Modulopbygget og designet med en moderne integrationsgrænseflade

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk