Tre nye ansigter hos EG Brandsoft
08. maj 2023

EG Brandsoft: Mød tre af vores specialister i supporten

Tre EG Brandsoft-medarbejdere i supporten fortæller om, hvordan de arbejder, og hvad de hver især kan hjælpe med.

De er specialister ligesom de øvrige medarbejdere i supporten, så du som kunde kan ringe og få svar på spørgsmål om netop den løsning, du arbejder med. Det er også muligt at booke flere af dem til undervisning.

Randi Langhoff, Support Consultant

"De seneste 7 år har jeg været regnskabsfører for 5 forskellige kirker. Før det var jeg i EG, og nu er jeg så tilbage i EG igen. Endda inden for blandt andet kirker, hvor jeg især har færdigheder i regnskab, men jeg kan også hjælpe med andre spørgsmål inden for kirkeområdet.

Mine arbejdsopgaver er hovedsageligt support af vores kunder, og derudover underviser jeg inden for regnskab. Både fysiske kurser ud af huset og også via fjernsupport, typisk med 1-5 personer.

I øjeblikket er der ekstra stor efterspørgsel på undervisning i 'Elektronisk Bilag', som er aktuelt for mange af vores kunder i forbindelse med ny bogføringslov, som skal være implementeret i nær fremtid.

Jeg er omgivet af gode kolleger, og vi gør vores bedste for at yde vores kunder den hjælp, som de måtte have brug for".

Der er god energi og godt humør, og vi er meget engagerede for at hjælpe vores kunder Tina Markussen, Team Manager, EG Brandsoft


Tina Markussen, Team Manager

"Jeg supporterer primært vores bedemændskunder, men også vores kirkegårde, provstier- og krematoriekunder. Desuden er jeg med til at onboarde og igangsætte nye bedemænd, og det omfatter også undervisning i vores systemer. Vores udviklingsafdeling har jeg en tæt dialog med og er blandt andet med til at teste eventuelle fejl i systemerne.

I supportteamet er der god energi og godt humør; vi er alle topmotiverede og meget engagerede for at hjælpe vores kunder.

Jeg elsker at arbejde med mennesker og være med til at dygtiggøre vores kunder i vores brancheløsninger. Derfor nyder jeg både at hjælpe dem i den daglige support og også afholde større kurser".


Morten Christiansen, Junior Support Consultant

"Jeg er med til at dække supporten inden for bedemænd, krematorier, kirker og planteskoler. Jeg varetager en del af de tekniske opgaver som printer og support vedrørende vores Brandsoft Label-program, som planteskoler bruger til at printe etiketter og labels med.

Jeg er også med til at klare hardware til krematorier og planteskoler i forbindelse med den detail/kasseløsning, vi tilbyder. Der er en del andre opgaver, men jeg er stærkest på det tekniske indtil videre og kan godt lide at hjælpe kunderne med it-relaterede problemstillinger.

I EG er jeg i lære som Junior Support Consultant og ved at uddanne mig til it-supporter i Herningsholm i Ikast. Det er min første lærepladsperiode, og jeg veksler mellem skole og arbejde hos EG de næste par år. For mig er det rigtig spændende, at der er så mange forskellige opgaver, og at der ikke er to arbejdsdage, der er ens.

Det er nogle skønne mennesker bag EG Brandsoft. Dagligdagen er fyldt med udfordringer, men vi hjælper hinanden på kryds og tværs i teamet".