ASPECT4 Logistik: Ny bogføringslov - vær opmærksom på jeres salg
01. maj 2023

ASPECT4 Logistik: Ny bogføringslov - vær opmærksom på jeres salg

Arkiverer I følgesedler og ordrebekræftelser? Vær opmærksom på, at den nye bogføringslov også kan stille krav om dokumentation af salget.

Den nye bogføringslov indeholder en række krav til, at I arkiverer bilag digitalt. Helt naturligt er der mest fokus på arkivering af leverandørfakturaer.

Vi vil dog gerne benytte lejligheden til at gøre opmærksom på, at loven desuden kan stille krav om dokumentation af salg.


Afstem med revisor

Det kan betyde, at I har behov for at få arkiveret kundeordrer, ordrebekræftelser, følgesedler mv. Vi anbefaler, at I afstemmer med jeres revisor, om dette er tilfældet for jeres virksomhed.


Hjælp til opsæt af arkivering?

Skulle I få brug for hjælp til opsætning af arkivering, er vores konsulenter klar til at hjælpe med dette.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Logistik

Andreas Hallander Thiel

Tlf:  +45 7260 1261

Email:  ahath@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Andreas Hallander Thiel er ansvarlig for ASPECT4 Logistik. Andreas har en kommerciel og ledelsesmæssig baggrund fra SDU og fra forskellige danske og nordiske organisationer. Andreas' fokus er værdiskabelse for kunderne og sammen med kompetencekonsulenterne i ASPECT4 at få løst kundernes udfordringer, så de kan udleve deres fulde potentiale gennem digitalisering. Kontakt Andreas, hvis du vil vide mere om, hvad ASPECT4 kan gøre for dig og din organisation.