Michal Glowinski
16. juni 2023

EG styrker den interne IT: Michal Glowinski er ny IT-direktør

Michal Glowinski er fra juni 2023 ny Chief Information Officer (CIO) i EG og vil fremover stå i spidsen for en transformation af EG's IT-organisation.

Et af EG's fokusområder i 2023 er at omlægge IT-organisationen og internt selv styre udviklingen og supporten af IT i EG fremfor at bruge eksterne konsulenter.

Michal Glowinski er ny chef for området som Chief Information Officer (CIO) og vil fremover lede transformationen af den interne IT-arkitektur, der omfatter en hel række specialiserede agile platforme.

Stor erfaring med at lede udviklingen af IT-infrastruktur

Michal Glowinski bor og arbejder i Warszawa i Polen og har erfaring som CTO og CIO i både den finansielle sektor og i forsikringsbranchen. Han har med succes opbygget og ledet tech organisationer og har blandt andet drevet og optimeret processer, implementeret applikationer samt administreret arbejde med IT-infrastrukturer, herunder cloudløsninger.

Michals kompetencer favner bredt fra ERP og MRP til salgsværktøjer og markedsplatforme. Han har desuden haft en nøglerolle som Research & Development manager i det polske indenrigsministeriums IT-center og implementeret et moderne, centraliseret statsregister-system og er pioner inden for e-tjenester i Polen.

"Udviklingen af EG's IT-arkitektur er et område, som kun bliver større og endnu mere komplekst i takt med at EG vækster, især gennem opkøb, og jeg glæder mig virkelig til at bidrage, både til udviklingen af organisationen og til EG's fortsatte digitale rejse", siger Michal Glowinski.

Michal Glowinski har overtaget rollen som Chief Information Officer i juni 2023.