SafetyNet Region Midtjylland
04. december 2023

Region Midtjylland udskifter sine arbejdsmiljøsystemer

Efter en årrække med et eget internt udviklet arbejdsmiljøsystem og en række mindre løsninger har Region Midtjylland nu valgt EG SafetyNet som samlet platform. 

Regionen afdækkede markedet for at finde et standardsystem, der kan IT-understøtte deres forskellige processer og arbejdsmiljøudfordringer. Efter en grundig markedsafdækning valgte regionen at udskifte deres eksisterende arbejdsmiljøløsninger med EG SafetyNet som en fælles platform for alle arbejdsmiljøopgaver i regionen. 

Alle regioner med på EG SafetyNet 

Region Midtjylland er den sidste af de fem regioner, der vælger EG SafetyNet til at håndtere arbejdet med blandt andet APV, Handlingsplaner og hændelser som arbejdsskader og krænkelser. 

I EG er der derfor stor tilfredshed med, at regionen har tilvalgt EG SafetyNet: 

"Vi er meget stolte over, at regionen har valgt at samle sine arbejdsmiljøaktiviteter på vores platform, og jeg ser store muligheder i samarbejdet både for regionen og for den fremtidige udvikling af EG SafetyNet", siger direktør Steffen Rugtved, EG Digital Welfare. 

På den korte bane får regionen en samlet løsning og større sikkerhed for den fremtidige udvikling og vedligehold af deres løsning, og på den lange bane kan regionen nu drage nytte af de fire andre regioners erfaringer med EG SafetyNet. 

"Regionerne kan fremover dele deres erfaringer på en helt anden måde, når alle anvender samme platform, og for os som leverandør betyder det, at vi får et langt bedre udgangspunkt for at udvikle vores software på arbejdsmiljøområdet til hele den offentlige sektor", siger direktør Steffen Rugtved. 

Starten på et langt samarbejde 

SKI-kontrakten med Region Midtjylland løber de kommende seks år med mulighed for forlængelse i yderligere fire år. 

"Samarbejdet får dermed god tid til at udvikle sig sammen med vores løsning, og jeg er sikker på, at det vil være med til at udvikle og professionalisere arbejdsmiljøarbejdet i regionerne og hæve kvaliteten af vores egen løsning til nye højder", siger direktør Steffen Rugtved, EG Digital Welfare. 

Aftalen med Region Midtjylland betyder, at EG SafetyNet anvendes af næsten 60% af alle offentligt ansatte i Danmark. 

Ud over de fem regioner er 40 kommuner, heraf 12 af de 14 største kommuner, samt en række statslige og andre offentlige institutioner med på den fælles arbejdsmiljøplatform. 

Om Region Midtjylland 

Region Midtjylland har godt 1,3 millioner indbyggere og dækker cirka 13.000 kvadratkilometer, omkring 30 procent af Danmarks samlede areal. 

Region Midtjylland med knap 30.000 medarbejdere har hovedansvaret for det samlede sundhedsvæsen og en række sociale tilbud i regionen, og står i spidsen for en række samarbejder og partnerskaber med kommuner, uddannelses- og vidensinstitutioner, internationale aktører m.fl., som skal sikre den regionale udvikling. 

Om EG SafetyNet 

EG SafetyNet er en samlet software platform til alle former for arbejdsmiljøarbejdet, lige fra kemistyring og arbejdsskader til forsikrings- og kursusadministration.  

Når man anvender EG SafetyNet får man derfor et komplet overblik over sammenhæng mellem de enkelte arbejdsmiljøopgaver.  

Desuden er EG SafetyNet meget fleksibelt og kan fx bruges til at styre alle mulige former for tilsyn og inspektioner ved hjælp af spørgeskemafunktionen i den tilknyttede app.  

Kontakt vores eksperter

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Sales Executive

Kurt Jepsen

Tlf:  +45 2085 9937

Email:  kjeps@eg.dk