EG MainManager digital forvaltningssystem
06. oktober 2023

Dette bør du kigge efter i et digitalt ejendomsforvaltningssystem

Bruger du gule sedler, regneark, e-mails og telefoner til at håndtere den daglige administration af dine boliger og lejere?

Er du afhængig af flere forskellige elektroniske systemer til at løse dine opgaver? Er disse systemer dårligt kompatible og uegnede til at udveksle data?

Så har du måske længe følt behovet for at investere i et forvaltningssystem, der faktisk gør det, det skal - nemlig forenkle arbejdsopgaverne, ikke komplicere dem.

Flere og flere ejendomsforvaltere tager digitale forvaltningssystemer i brug, som håndterer boligadministrationen fra A til Å og gør samarbejdet nemt.

Vi viser dig, hvad du bør tage højde for, når du skal vælge den rette digitale løsning til effektiv og moderne ejendomsadministration.

Systemet

Den løsning, du vælger, skal være designet med henblik på den optimale arbejdsgang i din virksomhed og ikke være et system, hvor du som bruger skal tilpasse dig systemet.

Lejekredsløbet bør være centralt i opbygningen af systemet og dets funktionalitet.

Desuden skal systemet have høj brugervenlighed og intuitive løsninger, så I ikke skal bruge unødvendig tid på brugeruddannelse. Dette bidrager til, at du nemt kan få flere i organisationen til at bruge systemet, hvilket igen giver et bedre grundlag for at træffe de rigtige beslutninger og få den rette information.

Vigtige faktorer at tage stilling til:

  • I hvilken grad kan du som bruger af værktøjet påvirke, hvordan det udvikles videre med hensyn til funktionalitet og skræddersyning?
  • Kan løsningen nemt integreres med de systemer, du allerede har?
  • Er systemet skalerbart, så din virksomhed kan vokse videre, uden at I behøver at skifte system?
  • Har systemet en brugervenlig grænseflade, der gør det let at bevare overblikket og nemt at navigere i?


Leverandøren


At tage software til digital ejendomsadministration i brug kan virke en smule overvældende. Sørg derfor for at vælge en leverandør, der er med dig og giver dig god support og opfølgning hele vejen igennem, lige fra salgsprocessen til opfølgning bagefter og i løbende brug.

Du vælger ikke bare en løsning, men også adgang til et kompetencemiljø. En seriøs aktør har styrken til at udvikle løsningen videre, så systemet konstant opfylder dine behov i et marked, der konstant udvikler sig.

Vælg en aktør, der har været på markedet i lang tid. De har mere erfaring, og der er større sandsynlighed for, at de stadig er til stede på markedet i morgen.

Vigtige faktorer at overveje:

  • Har leverandøren nødvendig faglig kompetence og dybdegående indsigt i dine arbejdsprocesser?
  • Hvor lydhør er leverandøren over for tilbagemeldinger fra dig som kunde?
  • Forstår leverandøren dine behov, og opfylder den aktuelle løsning disse behov?
  • Er leverandørens support let tilgængelig, og får du tilstrækkelig hjælp til at implementere løsningen i din organisation?


Opsummeret 

Dét system, du vælger, bør have "det hele". Brugervenlighed, gode løsninger, fornuftige priser og et velfungerende kundesupport. Som bruger bør du kunne forvente et stabilt og sikkert system, der fungerer uden problemer hver dag.

Løsningen skal være designet til at gøre det let at håndtere lejeforhold fra start til slut.