EG Dental KlinikDag 2022
13. september 2022

Mød EG Dental til KlinikDag 2022

EG Dental er med, når Praktiserende Tandlægers Organisation (PTO) byder velkommen til KlinikDag 2022. Kom forbi vores stand og bliv klar til efterårets vilde vejr. 

Den 23. september drager Lars og Mads fra EG Dental til Hotel Legoland for at vise vores brugervenlige tandlægeløsning frem til KlinikDag 2022. Begge ser de frem til spændende, faglige snakke med nye og eksisterende brugere. 

Har du 5 minutter, skal du komme forbi EG Dental, hvor vi står klar til at vise dig systemet. Få præsenteret programmets vigtigste funktioner: styring af patienter, overblik i aftalebogen, behandlingsregistrering og den daglige administration, som er let, enkel og sikker.

På standen kan du også deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde en stormsikker paraply.
 

Hvorfor vælge EG Dental?

Overskueligheden i setuppet og det grafiske gør det meget nemt. Henrik Pedersen, privatpraktiserende tandlæge og ejer, Vejgaard Tandlægerne


EG Dental er en samlet it-løsning til alle de opgaver i klinikken, som man forventer, et it-system skal tage hånd om.

  • Integrationer til alle gængse systemer som EDI Portalen, FMK, CPR
  • MedCom-certificeret
  • Kommuniker med patienter via sms, e-mail, e-Boks og snart også mit.dk
     

Om KlinikDag 2022

PTO - Praktiserende Tandlægers Organisation afholder KlinikDag på Hotel Legoland den 23. september 2022. En dag, hvor klinikejere, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter mødes for at få faglig inspiration og fællesskab.

Læs mere om KlinikDag 2022 lige her

Kom ind under vores paraply – kig forbi EG Dentals stand på KlinikDag 2022.