EG Clinea FAYO
20. september 2022

Mød EG Clinea til FAYO

FAYO – Foreningen af Yngre Oftalmologer holder årsmøde fra d. 30. september til d. 2. oktober, og EG Clinea er selvfølgelig med. Mød os i udstillerområdet, hvor vi står klar til at hilse på dig.

Vi glæder os til at være udstiller til FAYO's årsmøde og ser frem til at møde den kommende generation af øjenlæger. Derfor har vi også en komplet igangsætningspakke med, hvis du fx drømmer om egen øjenklinik.

Kom forbi og hør mere om det førende system til øjenlæger.

Komplet igangsætningspakke
Drømmer du om egen øjenlægeklinik, vil vi gerne hjælpe dig godt i gang – det er underordnet, om det bare er dig, eller om du ønsker at åbne med en kompagnon eller tre.

Vi har skræddersyet en komplet igangsætningspakke, så du kan komme hurtigt og trygt i gang, hvis du skal starte egen klinik. Pakken indeholder bl.a. EG Clinea-systemet og adgang til vores anerkendte e-learningsunivers.

Et smart og intuitivt journalsystem
I over 35 år har vi hjulpet øjenlægeklinikker ved at levere det helt rigtige it-system med relevante instrumentintegrationer. Ved hjælp af fokusgrupper og kontinuerligt samarbejde med instrumentleverandører og brancheorganisationer sikrer vi, at EG Clinea altid er på forkant med de behov og krav, du som øjenlæge har til et lægesystem.

  • Over 35 års erfaring med øjenlæger
  • Brugervenligt og intuitivt system
  • Lokalleverandør med kontorer i hele landet
  • Store udviklerkræfter
  • Høj oppetid og sikker drift
  • Personlig og kompetent support

Vind et par spiselige briller
Du finder os i udstillerområdet under hele årsmødet - vores konsulenter står klar til at vise dig systemet og få en snak om dine behov.
I år kan du vinde et par spiselige briller, hvis du altså kan gætte, hvad de er lavet af.

Kom forbi og gæt!