Eleonore Bergquist - Women in Tech
21. november 2022

”Du skal tænke over ting og løse problemer – det er interessant.”

I denne serie kan du møde nogle af de kvinder, der arbejder for EG. Her er det Eleonore Bergqvist, softwareudvikler hos EG i Sverige.


- IT og software er altid i forandring. Der er altid noget nyt at lære, så det bliver aldrig et kedeligt job, siger Eleonore Bergqvist, som er softwareudvikler hos EG i Sverige.

Fleksibiliteten i jobbet og daglig problemløsning til glæde for kunder er i høj kurs hos Eleonore Bergqvist.

Hun er softwareudvikler hos EG i Sverige, og hun taler fra sommerhuset uden for Stockholm, som hun har købt med sin mand, og som hun nu bruger tid på at indrette – og nyde.

- Jeg kan godt lide at skabe smukke miljøer, plante blomster og sådan noget, siger hun.
 

Sikrer effektiv administration

Men der bliver også tid til at arbejde.

- Jeg er uddannet full stack webudvikler på en professionsskole med fokus på PHP og JavaScript. I EG arbejder jeg med et system, Gasell, der hjælper Sveriges elselskaber med at administrere alle facetter af deres kontakt til kunder. Det handler om at samle information og gøre administrationen så effektiv som muligt gennem automatisering.

IT er altid i forandring

Det giver kundernes medarbejdere tid til andre ting, og slutkunderne får værdi og indsigt i eget forbrug.

- IT og software er altid i forandring. Der er altid noget nyt at lære, så det bliver aldrig et kedeligt job. Du skal tænke over ting og løse problemer – det er interessant, siger Eleonore Bergqvist.

Læs mere om EG