Bright Energy og EG indgår nyt samarbejde
08. november 2022

Bright Energy og EG indgår nyt samarbejde

Behovet for innovative løsninger og funktioner til at håndtere og optimere energiforbruget er stærkt stigende på grund af de høje elpriser

I dag efterspørger slutkunderne mere og mere af deres energiselskaber, som nogle gange har svært ved at leve op til de hurtigt skiftende krav.

Med det strategiske samarbejde skaber Bright Energy og EG sammen bedre betingelser for, at energiselskaberne hurtigere kan imødekomme slutkundernes øgede behov.

"Bright Energy har udviklet en app, der kan håndtere alle typer forsyning, lige fra elhandel, elnet og fjernvarme til bredbånd, til vand & spildevand og affald. Derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde vores kunder dette unikke samarbejde", siger Håkan Danström, ansvarlig for EG Utility i Sverige.

App samler serviceydelser

Samarbejdet indebærer, at EG kan tilbyde Brights app til EG's kunder. Det er et helt nyt teknisk set-up, der gør det muligt for energiselskaberne at fokusere på at udrulle deres egen app, uden yderligere integration.

Med den digitale løsning kan energiselskaber optimere deres forhold til slutforbrugerne, forbedre servicen og giver kunderne værktøjer til at forstå, kontrollere og styre deres energiforbrug – alt sammen samlet i en simpel app.

"Samarbejdet med EG er helt afgørende for, hvor hurtigt energiselskaberne kan rulle appen ud, og det giver dem mulighed for at fokusere på indhold og deres slutkunder i stedet for integrationsprojekter", siger Patrik Larm, CRO hos Bright Energy.

Om Bright Energy

Virksomheden blev grundlagt for godt 10 år siden, dengang som selvstændig elleverandør med det formål at hjælpe private med at reducere deres elforbrug, miljøbelastning og omkostninger på forskellige smarte og bæredygtige måder. I dag leverer Saas-virksomheden Bright Energy en platform, der hjælper elselskaber med at skærpe deres tilbud. Det omfatter blandt andet at give kunderne overblik over deres elforbrug, sende push-beskeder, når strømmen er billig eller mulighed for at styre varmen i boligen.

Læs mere på getbright.se
 

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger 1.700+ medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var i 2021 DKK 1,755 mia.

Læs mere på eg.dk
 

Yderligere information

EG Sweden
Direktør Håkan Danström, EG Utility, +46 731 46 78 72, hsven@eg.se

EG Danmark
Senior Sales Manager, Lotte Jensen, EG Utility,+45 3035 0840, lotje@eg.dk.

Bright Energy
CRO Patrik Larm, +46 708 64 28 63, patrik.larm@getbright.se