Tandfaglige Dage 2022
31. marts 2022

EG Dental på Tandfaglige Dage 2022

EG's tandlægesystem EG Dental kan ses på stand C2-012 i Bella Centret, når dørene slås op til Tandfaglige Dage 2022 den 7. og 8. april.

Tag en kollega under armen og få en snak om tandlægesystemet fra EG Healthcare. EG Dental er en samlet it-løsning til alle de opgaver i klinikken, som man forventer, et it-system skal tage hånd om.

- Vi går dog ikke op i, hvor man som tandlæge i øvrigt køber sit udstyr og andre produkter til klinikken, siger Lars Poulsen, markedschef i EG Healthcare.

EG Dental har det hele: Kompetent support, stabilt system og en meget fair prisstruktur Thomas Urban, specialtandlæge, Klinik for tand-, Mund og Kæbekirurgi

Keep it simple

- EG Dental kan det, det skal kunne for at man har et fornuftigt system - vi har skåret alt det væk, som man ikke bruger. Det er 'keep it simple'. Samtidig er det bygget helt rigtigt fra starten og bliver ikke forældet, fortæller Lars Poulsen.

Spin lykkehjulet og vind påskelækkerier

På standen kan man spinne et digitalt lykkehjul og få chanchen for at vinde spiselige påskepræmier. Få også en snak med Lars Poulsen og Mads Kaae Petersen, der kender alle detaljerne i EG Dental.

Fakta om EG Dental tandlægesystemet

  • Integrationer til alle gængse systemer som EDI-portalen, FMK, CPR
  • MedCom- og ISO-certificeret
  • Kommuniker med patienter via sms, e-mail, e-Boks og snart også mit.dk

Med hjælp fra vores kolleger både i og udenfor EG, håndterer vi alle standard-betalingssystemer. Desuden tilbyder vi vores egen IP-telefoniløsning, back up, hardwareleverancer og meget mere.

EG Dental er i Ballerup, Odense, Kolding, Aarhus, Herning, Ikast og Aalborg, så uanset, hvor du bor, er vi tæt på.

Du kan læse mere og tilmelde dig til Tandfaglige Dage her