Mød to nye medarbejdere i EG Construction
08. februar 2022

Mød to nye medarbejdere

Velkommen til Ole og Maick, to erfarne folk, som mange af jer vil møde. De vil begge være en del af EG Constructions salgsteam, hvor de vil arbejde med både nye og eksisterende kunder. Tag godt imod:

Ole Øster

Jeg har arbejdet med administrative systemer til håndværks- og byggebranchen siden 2008 og kommer senest fra en stilling som salgs- og igangsætningskonsulent hos Minuba.
Hos EG Construction bliver min rolle at hjælpe og rådgive om EG's palette af systemer til byggeriet - og dermed være med til at effektivisere hverdagen for jer kunder. Jeg ser frem til at tale med jer om de spændende produkter, EG kan tilbyde.


Maick Tranberg Jørgensen

Jeg kommer fra Ordrestyring, hvor jeg har arbejdet med salg og rådgivning indenfor time-sagsstyring siden 2019. Mine fokusområder i EG Construction vil primært være at optimere jer kunders dagligdag indenfor time-sagsstyring, kvalitetssikring, kalkulationer og lønservice.
Jeg ser frem til at lære mine nye kollegaer bedre at kende, få et større indblik i EG's løsninger samt at videreformidle min viden og forstå jeres behov ude i virksomhederne.