Michael Moyell Juul
01. marts 2022

Michael Moyell Juul starter hos EG som Executive Vice President

København, 1. marts 2022 – EG kan i dag offentliggøre, at Michael Moyell Juul starter i EG som Executive Vice President i Private divisionen.

Michael Moyell Juul har lang senior management erfaring som CEO for den danske telecom- og medievirksomhed Nuuday og mere end fem års erfaring som en del af TDC Group's Executive Management Team.

In English: Michael Moyell Juul joins EG

"Michael har dyb erfaring med at lede en portfolio af abonnementsbaserede forretninger i en digital industri med høj konkurrence. Hans kompetencer inden for lederskab, samt hans personlighed er et rigtig godt match med EG", siger CEO, Mikkel Bardram, EG.

Den 47-årige Michael Moyell Juul har en M.Sc. i Økonomi fra Københavns Universitet og skal lede den division i EG, som primært fokuser på branchesoftware inden for healthcare, business services, wholesale og industrials.

"EG har været på en spændende rejse over de seneste år og spiller i dag en vigtig rolle i at drive digitalisering igennem branchespecifik software til virksomheder af alle størrelser. Jeg ser frem til at blive en del af EG og at bidrage til denne rejse", siger Michael Moyell Juul.

Michael Moyell Juul afløser den 1. marts 2022 Jesper Andersen, som har valgt at forfølge en ny karriere uden for EG efter 20 år i virksomheden.

"Jesper har spillet en vigtig rolle i transformationen af EG over de seneste mange år. Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med Jesper og ønsker ham alt det bedste fremover", siger CEO Mikkel Bardram EG.
 

Om EG A/S

EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger over 1.500 medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var 1,4 mia DKK i 2020.

Læs mere på eg.dk
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG A/S

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736