DSOHH Årsmøde
31. marts 2022

EG Healthcare til DSOHH Årsmøde 2022

Mød EG Healthcare til DSOHH (Dansk Selskab for Otolaryngologi - Hoved & Halskirurgi). Det er den 7. – 8. april på Nyborg Strand – Hotel og Konferencecenter.

Kom forbi vores stand til DSOHH og få en snak om, hvad markedets bedste speciallægesystemer til ØNH'er kan give dig og din klinik. På standen kan du blive klogere på fordelene ved et journalsystem fra EG Healthcare.

OK22 – Har du fået telefonsystem med kø-funktion og SMS-advisering?
Praktiserende speciallæger skal ifølge den nye overenskomst fra FAPS 2022 have et telefonsystem med kø-funktion samt SMS-advisering pr. 1. april 2022.

Har du endnu ikke fået telefonsystem og SMS-advisering, står Martin og Emilie klar på standen til at vise jer vores roste IP-telefoniløsning, som er tæt integreret med ØNH-journalsystemet samt fortælle jer om SMS-advisering.

Vind en kaffemaskine fra Nespresso
På standen kan du deltage i vores konkurrence om en lækker kaffemaskine med mælkeskummer fra Nespresso til klinikken samt en måneds forbrug af EGspresso. Kig forbi og se, hvordan du deltager.

Unikke ØNH-lægesystemer
Når du vælger et ØNH-journalsystem fra EG Healthcare, vælger du samtidig ØNH-specialets største og mest udbyggede system. Via vores mangeårige samarbejde med markedets instrumentleverandører tilbyder vi integration til de fleste instrumenter i din ØNH-praksis, samt Noah-integration til høreapparattilpasning - som den eneste leverandør til privatpraksis.

Vil du gerne høre mere, så kom forbi vores stand, hvor Martin og Emilie står klar til at tage imod dig.