Forårsseminar
22. marts 2022

EG Healthcare er med på datakonsulenternes forårsseminar

Når regionernes datakonsulenter mødes til seminar den 18. maj 2022, er EG Healthcare med og bidrager med ny viden om vores almen og speciallægesystemer, blandt andet præsenterer vi EG Clineas nye dataanalysemodul for datakonsulenterne.

9 datakonsulenter fra regionerne deltager på konsulenternes forårsseminar om det sidste nye digitale, der kan understøtte de almen praktiserende læger og speciallæger i klinikkerne.

Datakonsulenterne er ansat af regionerne til at yde support, informere, undervise og styrke brugen af it til kvalitetsudvikling hos regionens almen praktiserende læger og speciallæger. Konsulenterne supporterer og underviser også øvrigt personale i almen praksis.

EG Clineas nye dataanalysemodul

EG Healthcare deltager med almen og speciallægesystemerne, og Beate Wermar Gade, manager og konsulent i EG Healthcare, vil på seminaret vise det nye dataanalysemodul i EG Clinea.

- Vi værdsætter virkelig det gensidige samarbejde med datakonsulenterne. Derfor er vi også meget glade for at få muligheden for at komme og bidrage med ny digital viden, siger Beate Wermar Gade og fortsætter:

- Seminaret er en vigtig udveksling af, hvad der rører sig med nye funktioner, tips og ikke mindst hvad der er på vej af nyt i vores lægesystemer.

- En fantastisk mulighed for at dele viden og være på forkant med udfordringer. Det gør os alle bedre i stand til at støtte lægerne i deres arbejde, siger Beate Wermar Gade.

Datakonsulenterne vil desuden komme til at høre om sidste nyt i EG WinPLC, blandt andet:

  • Diagnosepakke/diagnosekort
  • Dokumentarkiv
  • Patientudtræk, herunder find nye udtræk
  • Tips & tricks fra opdateringsvejledning