EG offers to acquire all shares in Ørn Software
30. maj 2022

EG underskriver aftale med tilbud om køb af Ørn Software Holding AS

København, 30. maj 2022 - EG offentliggør i dag, at selskabet har underskrevet en aftale om køb af alle aktier i det børsnoterede selskab Ørn Software Holding AS.  

Detaljerne om tilbuddet kan læses her

"Ørn Software har opbygget en stærk position inden for Real Estate og Facility Management gennem ti opkøb. EG kan støtte Ørn Software's ledelsesteam med at fortsætte deres opkøbsrejse og hjælpe dem med at integrere de virksomheder, de allerede har opkøbt," siger Mikkel Bardram, CEO i EG.

"Sammen med Ørn Software ønsker vi at kunne støtte ejendomsforvaltere, driftspersonale og lejere med at optimere alle de processer, der er involveret i udvikling og drift af både erhvervs- og boligbyggeri, herunder reduktion af CO2-udledningen fra bygningerne. EG har stærke produkter inden for energi- og bæredygtighedsledelse og byggeri, som er komplementære til Ørn Software's produktportefølje," siger Mikkel Bardram.

EG og Ørn Software er meget begejstrede for den potentielle transaktion og mener, at sammenlægningen repræsenterer en mulighed for at accelerere væksten i forretningen, fortsætte med at forfølge strategiske opkøb og for at udnytte muligheden for yderligere at integrere de talrige opkøb, som Ørn Software og dets tilknyttede selskaber har gennemført til dato.
 

Om Ørn Software Holding AS

Ørn Software har en digital platform, der forenkler den daglige drift for krævende virksomheder. Virksomhedens Software as a Service-løsninger sikrer effektiv drift og vedligehold inden for en bred vifte af brancher. Den norske softwarevirksomhed med 160 ansatte opererer i de nordiske lande, inklusive Island. Virksomheden har en bred produktportefølje inden for ejendomsadministration, energi, bæredygtighed og kvalitetskontrol.

Læs mere om Ørn Software
 

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger 1.700+ medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var i 2021 DKK 1,755 mia.

Læs mere på eg.dk
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736