Nye medarbejdere
24. juni 2022

Nye medarbejdere i EG Healthcare

Vi har travlt i EG Healthcare og har ansat fem nye kolleger, der skal hjælpe med at servicere vores brugere i supporten og i salgsteamet. De nye ansigter er:

Martin Gundry, juniorsupporter, teknisk support

Martin er netop startet som juniorsupporter hos EG i Ballerup afdelingen, er i gang med sin onboarding og ser frem til at lære en masse af kollegerne i EG Healthcare.

Sanne Lauritsen, salgskonsulent

Sanne er ansat i vores backoffice team fra 1. juni og glæder sig til at tage sig godt af vores kunder, når de har behov for nye produkter til klinikken.

Christian Gjerløv, supporter EG WinPLC og EG Ganglion

Christian har i over 20 år arbejdet som intern it-supporter og it-tekniker og har siden 2021 arbejdet med support af system og teknik i EG Ganglion. Christian sidder i EG WinPLC-supporten og vil fortsat også hjælpe med EG Ganglion-spørgsmål.

Saad Jalawan, supporter, EG WinPLC

Når du fremover ringer til supporten, kan det være Saad, du får i røret. Saad er datamatiker med solid forståelse for it-systemer. Som ny supporter glæder han sig til at gøre hverdagen nemmere ude i klinikkerne. Sundhed er vigtigt, og derfor bruges fritiden ofte på træning.

Thomas Nielsen, supporter EG Clinea og EG Ganglion

Thomas er uddannet inden for Lotus Notes og Microsoft.NET udvikling og support. Tidligere har Thomas arbejdet med blandt andet websupport og frontendudvikling og siden 2013 været teknisk supporter hos Ganglion. Thomas er startet i EG Clinea-supporten, men vil fortsat også yde support til EG Ganglion-kunderne.