EG på Folkemødet 2022  - Ses vi på Bornholm?
01. juni 2022

EG på Folkemødet 2022: Ses vi snart på Bornholm?

Når Folkemødet 2022 åbner i Allinge på Bornholm den 16. juni er EG klar på klippeøen for igen at være med til at sætte budskaber om digitalisering på dagsordenen. 

"Vi snører  traveskoene, og smører os godt ind i solcreme for at stå som arrangør og deltager i en række spændende debatter med fokus på, hvordan vi sammen kan digitalisere det offentlige Danmark", siger salgsdirektør Per Mouritsen, EG Public.

Efter to års fravær fra Folkemødet, der lige som resten af Danmark var ramt af corona-restriktioner, har EG igen valgt at deltage i demokrati-festivalen, der venter op imod 20.000 deltagere fra hele landet.

"Som tidligere er vi gået sammen med kolleger i IT-Brancheforeningen og deltager blandt andet i debatter på IT-Paratskibet, hvor fokus naturligvis er på trends og rammebetingelser for branchen. Men vi står også som arrangør af andre events, som fx en stor debat i Kæmpestrandens Debattelt, hvor vi fokuserer på mulighederne for at effektivisere arbejdet med energistyring og skære ned på forbruget og CO2-udledningen med et hug", forklarer Per Mouritsen.

Han understreger dog, at Folkemødet ikke kun handler om de konkrete debatter og events, selv om der er mange af dem.

"På de fire dage folkemødet varer, er der planlagt over 2.500 forskellige arrangementer og selv om man forsøger at få det hele med, er det komplet umuligt. Derfor er Folkemødet for os, da også en god mulighed for at møde kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter afslappede former.  Under den frie himmel på Folkemødet er der rum og tid til at tale om visioner og muligheder, og det tror jeg er godt for det daglige samarbejde", siger salgsdirektør  Per Mouritsen.

Så ud over de planlagte debatter, ser EG frem til de mange uformelle samtaler på Folkemødet.

Skal vi mødes på Folkemødet?

Hvis du vil høre mere om vores arrangementer på Folkemødet, invitere os til en debat eller bare aftale tid og sted for et uformelt møde, så kontakt EG's Folkemødekoordinator, Communication Manager Per Roholt på peroh@eg.dk eller +4520609736.

Vi leverer nordisk branchesoftware

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. Vores software er forankret i højt specialiseret viden og udviklet af fagfolk til fagfolk på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.

Læs mere om, hvem EG er

Læs mere om vores arrangementer og debatter på Folkemødets hjemmeside