EG på Folkemødet 2022 - Så tæller vi ned til Folkemødet
09. juni 2022

EG på Folkemødet 2022: Så tæller vi ned til Folkemødet

Om bare otte dage starter årets største demokratifest, Folkemødet 2022 på Bornholm. Vi har forberedt debatterne, fundet beachflag og solbriller frem, så nu er EG's Folkemøde-team klar til at sætte kursen mod klippeøen.

"De mest populære temaer på Folkemødet i 2022 bliver klima, energi, den grønne omstilling og den nye fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Derfor er det hele naturligt, at EG som en af de vigtigste leverandører af nordisk branchesoftware med stor ekspertise på netop disse områder deltager," siger divisionsdirektør, Johnny Iversen, EG.

Folkemøde-teamet fra EG består i år derfor af divisionsdirektør Johnny Iversen, EG Public, direktør Rasmus Dalby Martinussen, EG Utility, Executive Sales Manager Rasmus Gorm Pedersen, EG Utility, direktør Steffen Rugtved, EG Digital Welfare, og salgsdirektør Per Mouritsen, EG Public.

Alle glæder sig til at dele deres viden om offentlig it som forsyning, energiledelse, løn- og vagtplanlægning, digital selvbetjening og socialfaglig dokumentation.

"For ud over, at vi har de software-løsninger, der skal til for at håndtere både energi- og klimakrisen effektivt, så ser jeg det også som en mål i sig selv, at vi kan være med til at bringe viden om, hvad der kan lade sig gøre. Ofte oplever jeg i hvert fald, at der både fra græsrøddernes og beslutningstagernes side efterspørges tekniske løsninger, som allerede findes. Ofte som hyldevarer, der er lige til at implementere i kommunerne og både små og store private virksomheder, forklarer Johnny Iversen:

"Bare for at nævne to eksempler, så har vi for eksempel i dag en Energy Management-løsning EG Omega, hvor man kan få styr på alle former for forbrug, lige fra energi til emballage, udarbejde planerne for at minimere forbruget og samtidig beregne sit CO2-aftryk. Tilsvarende hører jeg ofte politikerne efterspørge løsninger på det specialiserede socialområde, hvor myndighed og de enkelte sociale tilbud kan arbejde sammen om borgeren i samme system og måle effekten af indsatsen, selv om vi kan levere sådan en løsning som standard software i form af EG Sensum One", siger Johnny Iversen, EG.

Folkemødet på Bornholm starter den 16. juni og ventes at trække op imod 20.000 deltagere i de fire dage, demokratifestivalen varer.

"Derfor lover jeg også, at EG-teamet ikke kun vil være seriøse hele tiden. Vi glæder os vildt meget til at møde kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter under mere uformelle former, hvor vi finder tid til at tale om fremtid og visioner for et mere digitalt Danmark, siger divisionsdirektør Johnny Iversen, EG.

Skal vi tale sammen?

Hvis du vil høre mere om vores arrangementer på Folkemødet, invitere os til en debat eller bare aftale tid og sted for et uformelt møde, så kontakt EG's Folkemødekoordinator, Communication Manager, Per Roholt på peroh@eg.dk eller +45 20609736.

Vi leverer nordisk branchesoftware

EG er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til private og offentlige kunder. Vores software er forankret i højt specialiseret viden og udviklet af fagfolk til fagfolk på baggrund af en dyb forståelse af vores kunders profession og branche.

Læs mere om, hvem EG er

Læs mere om vores arrangementer og debatter på Folkemødets hjemmeside